Абе ти зимит паре кога го носиш да го прает?леле 100 пати му казам дека требит 4 и знает а зш немам у пм сега пак требит да го влечкам ком до таму да ми го прает...
1. Дали е стар компјутер?здраво,имам еден проблем,вчера направив формат на компјутерот и све е океј само што нема звук кажете ми што треба да направам за да има звук???
Стави го цедето во компјутер, и инсталирај ги сите драјвери кои ги има во него, рестартирај и пиши дали си добил звук.Да стар е компјутерот,оперативен систем незнам каков имам и да го чувам цд-то
Немат врска брат виндоусот,освен ако имаш 32 бит и наместо 4гб ке ти кажвит 3.5гб, ама ти имаш 64бит така да 2гб имаш во компјутерот.Оди носи му го компјуерот и нека ти стават уште 2гб пред тебе.2 се изледа убо викат gade...а дан имат врска некоја со е виндос 7?
ама инсталирани се драјверите,,,,кога ке отидам во цонтрол панел па ке отворам соундс анд аудиов дивице се отвара тоа и ми писува но дивице фоунд за првиот прозорец зборам волумен.дали сепак треба да ги инсталирам драјверите???/Стави го цедето во компјутер, и инсталирај ги сите драјвери кои ги има во него, рестартирај и пиши дали си добил звук.
Земи го цдто, избриши ги аудио драјерите од контрол панел (ако има некакви инсталирани) и потоа рестартирај го компјутерот. Одкако ќе рестартираш, отвори го цд-то, и инстаирај ги сите дајвери кои се на него, и повторно рестартирај. Напиши што си направил,кога ќе завршиш.Не ги инсталирав јас туку братучед на еден другар тој ми го форматираше
Nekoj?Имам надворешен хард диск WD и од денес секогаш кога ќе го приклучам на компјутер (пробав на 2 и исто е) не го препознава. Кажува unknown device. Права апдејт на драјверите повторно не сака да работи. Има ли решение?
Пробај на друг компјутер со друг кабел, ако не работи носи го на сервис.Nekoj?