S
SSS-Stolica
Гостин
на макс серверите 195.26.159.82:27015Чива IP, чив сервер?
на макс серверите 195.26.159.82:27015Чива IP, чив сервер?
Кај мене иде без проблем. Која кантер ја имаш и кој пач?на макс серверите 195.26.159.82:27015
ја симнав денеска CS1.6_full-V35Кај мене иде без проблем. Која кантер ја имаш и кој пач?
Јас ја имам таа, не сум се сретнал со НИКАКОВ проблем од ниеден вид.ја симнав денеска CS1.6_full-V35
A какви други постојат???Мала помош! Дајте линк, или пратете пач, над в23 верзија, неможам да го најдам никаде нон-стим официјалниот пач, само си некои во селф екстрактинг, зип или така нешо! фала
Исклучи vsync. BTW каков монитор имаш?дечки ајде хелп малце во врска со фпс, сакам 100ка да ми биде, имам athlon 5000+ am2 , 2gb ram, 250hdd и он боард графика имаф и имаф 60фпс, сеа стаиф ГеФорце 7300гс и пак исто иам 60 дајте некој хелп
Исклучи vsync. BTW каков монитор имаш?
Оди во контролниот панел на графичката и напрај го овадечки ајде хелп малце во врска со фпс, сакам 100ка да ми биде, имам athlon 5000+ am2 , 2gb ram, 250hdd и он боард графика имаф и имаф 60фпс, сеа стаиф ГеФорце 7300гс и пак исто иам 60 дајте некој хелп
Контрол панел > Нвидиа контрол панел > Manage 3d settings > Vsync - Force off? каде да го најдам тоа Proview 17" CRT
Види со во Cs во Options->Video-> Brightness и уште едно има забораив како се вика. Може да не ти е подесено од тама.фала ви дечки, ете го 100ка :smir::smir::smir::smir::smir: сеа ке го јадете :baeh: не дека не го јадефте и вака :smir:
сеа уште малце хелп екранот ми е нешто зезнат, и затемнет ми е, претходно преку графичката го осветлував во цс, вака во нормал моуд ( односно во виндос кога работам итн итн ок си е светлината, али во цс кога ке влезам никако неможам да го осветлам, хелп :smir: