Помош околу Counter-Strike (општо)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Joey пишуваш record (demoname) и ентер, и кога ќе сакаш да завршиш пишуваш само stop. се снима во .dem формат, ќе си најдеш на интернет плеер за демоа и ќе си ги гледаш, а во врска со конверторот незнам конкретно некој таков програм, ама сигурно има. google works always!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
абе, подобро ќе си снимаш клип со некое програмче, така можеш и со BSplayer да го гледаш, а не само во Кантер. :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
ZIKS напиша:
абе, подобро ќе си снимаш клип со некое програмче, така можеш и со BSplayer да го гледаш, а не само во Кантер. :)
Абе пробав со Camtasia studio,Screen recorder,и уште 300 други.Ама не се снима убаво многу сецка.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Joey напиша:
Абе пробав со Camtasia studio,Screen recorder,и уште 300 други.Ама не се снима убаво многу сецка.
FRAPS.. и нормално дека ќе сецка.

Најдобро решение е снимање демо во CS, па конвертирање на демото во avi.

HoRRoRMaN

Beyond Perfect ~Divinity!
Член од
7 декември 2005
Мислења
526
Поени од реакции
2
ne se konvertira demo vo avi..
tuku se snima demoto,a potoa preku konzola se pisuva startmovie <ime> <frejmovi vo sekunda> a potoa samata kanter pravi sliki vo folderot cstrike koi sto preku drug program treba da gi spois vo filmce takov program e videomach. pred da go pravite ova vi predlagam da znaete deka kolku e pomala rezolucijata,tolku ke bidat pomali slikite,na primer mene vo 800x600 rezolucija slikite mi se po 1.37mb,a se vadat 30 sliki vo sekunda,zatoa vi treba golem hard disk

a najdobro resenie pokraj ova e fraps,no se vadi polos kvalitet so fraps...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
kako da pisuvam na mak bukve na kanter?

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Еј ај некој ако знае да ми го каже IP-то на серверот од Insomnia?? Ја реинсталирав Кантер и сеа не можам нигде да го најдам:toe:

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
Alekso_K напиша:
Еј ај некој ако знае да ми го каже IP-то на серверот од Insomnia?? Ја реинсталирав Кантер и сеа не можам нигде да го најдам:toe:
so ke ti e TOj server .. igraj na cs.kajgana.com . Uste eden povejke za tepanje :zlo:

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Хехе.... Абе на кајгана нема конкуренција за мене...:helou: Не бе, се шалам, него зашто тешко се фаќа место на кајгана, па и на овој да играм. Иначе го дознав IP-то.

Вено

Кишобран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
144
Поени од реакции
1
ej moze nekoj da mi kaze zosto ne mozam nekoj serveri da gi stavam vo favourites.. idam preku connect a sakam da mi stojat vo favourites sto e rabotata.. treba nekoj patch nova da zemam ili....?

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
VeNo напиша:
ej moze nekoj da mi kaze zosto ne mozam nekoj serveri da gi stavam vo favourites.. idam preku connect a sakam da mi stojat vo favourites sto e rabotata.. treba nekoj patch nova da zemam ili....?
мора да може. ако ги ставаш со копи/пејст ондак пробај да ги куцаш рачно!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Alekso_K напиша:
Хехе.... Абе на кајгана нема конкуренција за мене...:helou: Не бе, се шалам, него зашто тешко се фаќа место на кајгана, па и на овој да играм. Иначе го дознав IP-то.
и јас го прашував на еден за IP-то од Insomnia, бидејќи кога и да одам на cs.kajgana.com секогаш е 20/21 ( што значи дека е полно ), само неколку пати имам играно и тоа од сабајле само. Ќе ми го кажиш IP-то од Insomnia ако сакаш. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom