cs-skini.meDrugari dajte link da skinem neki nebagavi cs. Poblesavi mi i sve zaboravi. Kad god uđem u kanter moram sve iznova podešavat.
Da ne ne si igral competitive odamna ?Дечки зошто на цс го, во scoreboard (tab) не ми го покажува profile rank, a skill group си стои? Дали треба негде да го вклучам или што е работата.Благодарам
Од кај гу симнуваш?еј дечки помагајте
кога пуштам ЦС автоматски ми стартува некој сервери и името ми го менува, и никако не бива да го сменам името и да влезам на тој сервер јас што сакам, пак ме носи на друг, и кога ке влезам играта сама ме избацува (се гаси), ова не ми се случувало порано, реинсталирав 100 пати и пак исто?
незнам друже, одамна ми е на компјутер, ама истава порано не ми правеше така ?Од кај гу симнуваш?
На nVidia графичките се влагаше у нвидиа контрол панелот и се чепкаше нешто, сум заборавил. Пиши на Јутјуб гарант ќе најдеш решение пошто е радеон графичка не би знаел али сигурно е слично.Decki mi treba pomosh okolu CS 1.6 non-steam, vo online i so bots fps-ot mi e mnogu mal (5-20/5 fps) varira.
Imam dobar pc za ovaa igra no neznam zasto ima lag.
CPU amd A5600K
GPU RX550 2gb ddr5 (ima update na drajverot)
8GB ram
SSD disk
Fala
Прво пробај го ова:Decki mi treba pomosh okolu CS 1.6 non-steam, vo online i so bots fps-ot mi e mnogu mal (5-20/5 fps) varira.
Imam dobar pc za ovaa igra no neznam zasto ima lag.
CPU amd A5600K
GPU RX550 2gb ddr5 (ima update na drajverot)
8GB ram
SSD disk
Fala
Тоа е.Прво пробај го ова:
ако не бива ова
How to increase frame rate in Counter Strike
How to increase the frame rate in Counter Strike? Many players of Counter Strike faces with various issues. One of them is a low frame rate. So, many players want to increase the FPS. We must to know that there are two of the main factors that determine the FPS level. They are video cardcounter-strike-download.procs.lt
внатре во конзола:
developer 1
fps_override 1
fps_max 100
gl_vsync 0
gl_ansio 0
ex_interp 0
провери ги и рејтовите
cl_cmdrate 105
cl_updaterate 101
rate 25000
Ja nemam taa opcija vo menito....Прво пробај го ова:
ако не бива ова
How to increase frame rate in Counter Strike
How to increase the frame rate in Counter Strike? Many players of Counter Strike faces with various issues. One of them is a low frame rate. So, many players want to increase the FPS. We must to know that there are two of the main factors that determine the FPS level. They are video cardcounter-strike-download.procs.lt
внатре во конзола:
developer 1
fps_override 1
fps_max 100
gl_vsync 0
gl_ansio 0
ex_interp 0
провери ги и рејтовите
cl_cmdrate 105
cl_updaterate 101
rate 25000
А да си провериш дали имаш инсталирано драјвер за таа графичка?Ja nemam taa opcija vo menito....
A so komandite vo konsola ne fukcionira.