Fala brat mi sega e vred ..HungryWolf напиша:ne be druze :nenene: startdemos nikad nema da ti pusti demo zsh treba vo posebna lista da gi stavis pa preku startdemos da gi pustas, ke si pises fino lepo playdemo imeto na demoto, ke pocekas 2-3-5 sek, zavisi od toa stho masina imas i ke ti go pusti, aj probaj pa pisi :helou:
преку GGClientJacK SparroW напиша:Ej ima li na4in osven preku hamachi i dedicated server da se igra u mreza nekako ???
би требало проблем со конекцијата да имашMaxxis напиша:Luge Ve Molam za pomos!!!
Neznam so e so mojata kanter!!!pred 2 saati igrav a sea nemozam da se staam na nieden server!!!Neznam so e problemot!!!
POMAGAJTE!!!NE SE ZIVEE BEZ CS!!!
cek cek, amx koristis ? ako da, prasaj gi poiskusnive sigurno znaat, mislam deka se pisuva vo c.strike folderot kaj stho ti e instalirana igrata, vo admin taka neso baraj, ama sepak cekaj neka ti odgovori nekoj drug :helou:For_My_Love_o-0 напиша:Mi trebat admin komandi za da kikam ili baniram admin na server?ajde neka pise nekoj ako gi znae.....
ke go najdes ovoj folder i gi imas tamu site komandi >>config.cfg<<< vo c.strike se naoga :helou:HungryWolf напиша:cek cek, amx koristis ? ako da, prasaj gi poiskusnive sigurno znaat, mislam deka se pisuva vo c.strike folderot kaj stho ti e instalirana igrata, vo admin taka neso baraj, ama sepak cekaj neka ti odgovori nekoj drug :helou:
error напиша:преку GGClient
Od kade mozam da go najdam ova GGClient .. ?
JacK SparroW напиша:Прашај го гоогле (=error напиша:преку GGClient
Od kade mozam da go najdam ova GGClient .. ?
Shorty напиша:Prasan e sega se igra blagoradam !!!JacK SparroW напиша:Прашај го гоогле (=