Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
25 декември 2008
Мислења
189
Поени од реакции
17
Имам Win 7 и имам еден проблем не ми ги зачува скриншотовите кога ќе притиснам f5.Исто и за во паинт кога притискам принт скрин ми дава црно.Помош??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Имам Win 7 и имам еден проблем не ми ги зачува скриншотовите кога ќе притиснам f5.Исто и за во паинт кога притискам принт скрин ми дава црно.Помош??
Пробај реинстлирај си ги драјверите за графичката и/или инстлирај најнови.

Член од
25 декември 2008
Мислења
189
Поени од реакции
17
Ги имам најновите драјвери можеби е до нешто друго проблемот истиот го имав и со вистата пред 1 година.Незнам што би можело да биде

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
знае ли некој како да го сменам Crosshair-от на CS 1.6? ама не зборам за големина или боја. видов кај еден имаше црвена точка наместо тоа четирите линии, а не е ни Cheat.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
знае ли некој како да го сменам Crosshair-от на CS 1.6? ама не зборам за големина или боја. видов кај еден имаше црвена точка наместо тоа четирите линии, а не е ни Cheat.
И јас би сакал да имам вакво нешто :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ги имам најновите драјвери можеби е до нешто друго проблемот истиот го имав и со вистата пред 1 година.Незнам што би можело да биде
На сите игри ти прави така или само на кантер?
Можеш ли со PrintScreen да сликаш пример, десктоп или некоја друга игра?

Да не си го видел ова на CS:Source?

Член од
5 ноември 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Еј, ако може некој да го upload стандард нишанот за awp пошо дојде до некои компликации со мојата cs ( не знам ни ја какви ) и сега ми е оној нишанон со дупка у средина. Некои викаат дека про бил тој нишан ама ја викам дека за :drk: не го вива

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Еј, ако може некој да го upload стандард нишанот за awp пошо дојде до некои компликации со мојата cs ( не знам ни ја какви ) и сега ми е оној нишанон со дупка у средина. Некои викаат дека про бил тој нишан ама ја викам дека за :drk: не го вива
Пробај во конзола пиши crosshair 1 или cl_crosshair 1

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Влегувам на некојси сервер (било кој), само што ке влезам ме исфрла и се исклучува играта а горе со црвени букви пишува: Warning: CL flush entity packet

Помош за ова некако да се среди !?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Влегувам на некојси сервер (било кој), само што ке влезам ме исфрла и се исклучува играта а горе со црвени букви пишува: Warning: CL flush entity packet

Помош за ова некако да се среди !?
Која кантер и кој пач го имаш?

Да не имаш уште нешто уклучено во позадина што цица интернет? (torrent, limewire, нешто да се симнува...)

Што интернет имаш?

Пробај направи рестарт на РС, исклучи СЕ КОМПЛЕТ што не ти треба (msn, firefox, skype.....) и пробај пушти ја кантер, значи НИШТО ДРУГО освен кантер, види дали ќе те дупчи.

И од кога те зеза вака?

И пробај во конзола пиши
rate 9999
cl_updaterate 20
cl_cmdrate 30

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Која кантер и кој пач го имаш?

Да не имаш уште нешто уклучено во позадина што цица интернет? (torrent, limewire, нешто да се симнува...)

Што интернет имаш?

Пробај направи рестарт на РС, исклучи СЕ КОМПЛЕТ што не ти треба (msn, firefox, skype.....) и пробај пушти ја кантер, значи НИШТО ДРУГО освен кантер, види дали ќе те дупчи.

И од кога те зеза вака?

И пробај во конзола пиши
rate 9999
cl_updaterate 20
cl_cmdrate 30
Кантер 1.6 пач в21, во позадина немам ништо уклучено (постар компјутер и да сакам неможи), Значи пробував со преинсталирање на играта, со рестарт на ПЦ, вака ме заебава на серверите кои се така пополни да речам од макс 25 да има 22 играчи, а на серверите со помала популарност т.е. со 6,7, играчи нема гајле ништо од ова не се случува.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Кантер 1.6 пач в21, во позадина немам ништо уклучено (постар компјутер и да сакам неможи), Значи пробував со преинсталирање на играта, со рестарт на ПЦ, вака ме заебава на серверите кои се така пополни да речам од макс 25 да има 22 играчи, а на серверите со помала популарност т.е. со 6,7, играчи нема гајле ништо од ова не се случува.
Ова кантеров е прастар. од првите 1.6. Нема дури ни протокол 48. овај со 47ка е. Ќе ти пратам линк за нов, со протокол 48.
Иначе тоа пораката можи да е од спор интернет (поминат лимит), па на сервери со повеќе играчи неможи да истрга.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ова кантеров е прастар. од првите 1.6. Нема дури ни протокол 48. овај со 47ка е. Ќе ти пратам линк за нов, со протокол 48.
Иначе тоа пораката можи да е од спор интернет (поминат лимит), па на сервери со повеќе играчи неможи да истрга.
Прати му некоја кантер што ги користи ДВАТА протоколи, зашто ако е само 48, нема да може да влегува на сервери кои користат 47, а тоа се 90% од серверите.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.296
зошто не можам да се уклучам на кајгана на серверот
cs.kajgana.com Public #1 <=- 217.26.212.40:26015
треба да се регистрирам на страницата првен или не?
а има место ми вика сревер bizi a ima ukluceno samo 5 dusi

Kajgana Shop

На врв Bottom