- Член од
- 25 декември 2008
- Мислења
- 189
- Поени од реакции
- 17
Имам Win 7 и имам еден проблем не ми ги зачува скриншотовите кога ќе притиснам f5.Исто и за во паинт кога притискам принт скрин ми дава црно.Помош??
Пробај реинстлирај си ги драјверите за графичката и/или инстлирај најнови.Имам Win 7 и имам еден проблем не ми ги зачува скриншотовите кога ќе притиснам f5.Исто и за во паинт кога притискам принт скрин ми дава црно.Помош??
И јас би сакал да имам вакво нештознае ли некој како да го сменам Crosshair-от на CS 1.6? ама не зборам за големина или боја. видов кај еден имаше црвена точка наместо тоа четирите линии, а не е ни Cheat.
На сите игри ти прави така или само на кантер?Ги имам најновите драјвери можеби е до нешто друго проблемот истиот го имав и со вистата пред 1 година.Незнам што би можело да биде
Да не си го видел ова на CS:Source?знае ли некој како да го сменам Crosshair-от на CS 1.6? ама не зборам за големина или боја. видов кај еден имаше црвена точка наместо тоа четирите линии, а не е ни Cheat.
не. 100% сум сигурен дека беше 1.6Да не си го видел ова на CS:Source?
Пробај во конзола пиши crosshair 1 или cl_crosshair 1Еј, ако може некој да го upload стандард нишанот за awp пошо дојде до некои компликации со мојата cs ( не знам ни ја какви ) и сега ми е оној нишанон со дупка у средина. Некои викаат дека про бил тој нишан ама ја викам дека за не го вива
Која кантер и кој пач го имаш?Влегувам на некојси сервер (било кој), само што ке влезам ме исфрла и се исклучува играта а горе со црвени букви пишува: Warning: CL flush entity packet
Помош за ова некако да се среди !?
Кантер 1.6 пач в21, во позадина немам ништо уклучено (постар компјутер и да сакам неможи), Значи пробував со преинсталирање на играта, со рестарт на ПЦ, вака ме заебава на серверите кои се така пополни да речам од макс 25 да има 22 играчи, а на серверите со помала популарност т.е. со 6,7, играчи нема гајле ништо од ова не се случува.Која кантер и кој пач го имаш?
Да не имаш уште нешто уклучено во позадина што цица интернет? (torrent, limewire, нешто да се симнува...)
Што интернет имаш?
Пробај направи рестарт на РС, исклучи СЕ КОМПЛЕТ што не ти треба (msn, firefox, skype.....) и пробај пушти ја кантер, значи НИШТО ДРУГО освен кантер, види дали ќе те дупчи.
И од кога те зеза вака?
И пробај во конзола пиши
rate 9999
cl_updaterate 20
cl_cmdrate 30
Ова кантеров е прастар. од првите 1.6. Нема дури ни протокол 48. овај со 47ка е. Ќе ти пратам линк за нов, со протокол 48.Кантер 1.6 пач в21, во позадина немам ништо уклучено (постар компјутер и да сакам неможи), Значи пробував со преинсталирање на играта, со рестарт на ПЦ, вака ме заебава на серверите кои се така пополни да речам од макс 25 да има 22 играчи, а на серверите со помала популарност т.е. со 6,7, играчи нема гајле ништо од ова не се случува.
Прати му некоја кантер што ги користи ДВАТА протоколи, зашто ако е само 48, нема да може да влегува на сервери кои користат 47, а тоа се 90% од серверите.Ова кантеров е прастар. од првите 1.6. Нема дури ни протокол 48. овај со 47ка е. Ќе ти пратам линк за нов, со протокол 48.
Иначе тоа пораката можи да е од спор интернет (поминат лимит), па на сервери со повеќе играчи неможи да истрга.