Кажете некој сервер....!
:tv:
Ако треба помош кажете....
REAL MADRID THE BEST
Имаш добра графичка што си ја купил 1500 денари???Играм , играм , играм цс и после 10 минути ке ми закончи и треба да стискам CTRL+ALT+DELETE и после 1 ,2 пути и се рестартира сам ПЦ-то иам добра графичка
1500 незнам што е :nesum:
Абе батали рамот... како ти се вика графичката??? По ова што си го пишал, ми личи дека имаш On-Board.Memory 1536MB RAM не е до цс-то ја инсталирав и данлодирав повеке пати да видам дали е до цс-то али пак кочи!
:nesvest:
Официјалниот има опција да смениш јазик во Македонски.aj kazetemi kako da najdam i da simnam makedonski amx_mod!!!
Од ZAMUNDA нема вируси 100%, тоа може некој крак или активација или таква работа што антивирусот ја детекрита како ПОТЕНЦИЈАЛНО опасна апликација.Од кај да ја симнам 1.6 Кантер пробав од Zamunda ама имаше вирус па прекинав со симнувањето!!!:salut::salut:
Хмммм..... можда имаш право ама несакам да ја симнам зш скоро време имав проблеми со вируси затоа ако знаете некој од каде можам да симнам давајте линк или торент!! ФАЛА ОДНАПРЕД!!:salut::salut:Од ZAMUNDA нема вируси 100%, тоа може некој крак или активација или таква работа што антивирусот ја детекрита како ПОТЕНЦИЈАЛНО опасна апликација.