Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Кажете некој сервер....!

:tv:

Ако треба помош кажете....

REAL MADRID THE BEST

:vozbud:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Играм , играм , играм цс и после 10 минути ке ми закончи и треба да стискам CTRL+ALT+DELETE и после 1 ,2 пути и се рестартира сам ПЦ-то иам добра графичка

1500 незнам што е :nesum:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Играм , играм , играм цс и после 10 минути ке ми закончи и треба да стискам CTRL+ALT+DELETE и после 1 ,2 пути и се рестартира сам ПЦ-то иам добра графичка

1500 незнам што е :nesum:
Имаш добра графичка што си ја купил 1500 денари???
Или....?

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Memory 1536MB RAM :toe: не е до цс-то ја инсталирав и данлодирав повеке пати да видам дали е до цс-то али пак кочи!
:nesvest:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Memory 1536MB RAM :toe: не е до цс-то ја инсталирав и данлодирав повеке пати да видам дали е до цс-то али пак кочи!
:nesvest:
Абе батали рамот... како ти се вика графичката??? По ова што си го пишал, ми личи дека имаш On-Board.

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Од кај да ја симнам 1.6 Кантер пробав од Zamunda ама имаше вирус па прекинав со симнувањето!!!:salut::salut:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Од кај да ја симнам 1.6 Кантер пробав од Zamunda ама имаше вирус па прекинав со симнувањето!!!:salut::salut:
Од ZAMUNDA нема вируси 100%, тоа може некој крак или активација или таква работа што антивирусот ја детекрита како ПОТЕНЦИЈАЛНО опасна апликација.

InSuLaNeR

Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Од ZAMUNDA нема вируси 100%, тоа може некој крак или активација или таква работа што антивирусот ја детекрита како ПОТЕНЦИЈАЛНО опасна апликација.
Хмммм..... можда имаш право ама несакам да ја симнам зш скоро време имав проблеми со вируси затоа ако знаете некој од каде можам да симнам давајте линк или торент!! ФАЛА ОДНАПРЕД!!:salut::salut:

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
лол, филипчо.Абе јас секој ден слегнувам од замунда.Нема вирус уживај!
Ако е за вирусите, јас сако сакам ке биндувам еден филм или игра со например истилер(ако треба ке чекам 1 ден), ке го криптирам у фуд, и курац антивирусот ке го препознае.Понекогаш може да те заебат и чистите апликации, најчесто хакерите освојуваат акаунти од рапидшер, стим,мсна,крединтни картички и друго на овај начин!

InSuLaNeR

Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Симнувам од Zamunda па шо сака нека биде!!:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom