Помош околу Counter-Strike (општо)

5pammeR

Love
Член од
24 август 2008
Мислења
338
Поени од реакции
9
Абе изнервиран сум у Пм играм и ми кочи играта и се гаси дајте некое чааре.. :nerv: :nerv:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Абе изнервиран сум у Пм играм и ми кочи играта и се гаси дајте некое чааре.. :nerv: :nerv:
И на мене истото ми го прави повеќе од недела време.На кабелнет си така?Рекоа дека до понеделник ке средат.Чекам уште 2 дена....ако не,Телекабел хир ај кам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Шо има веза шо имате слаби пц-а шо се оптеретуват со интернетоt? :)

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
И на мене истото ми го прави повеќе од недела време.На кабелнет си така?Рекоа дека до понеделник ке средат.Чекам уште 2 дена....ако не,Телекабел хир ај кам.
Од дрвено на камено ке одаш....
Т-хоме ке го стегнаме ваљдa :)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Земи на 21" или 22" монитор, и стави 640х480. Точно е, нема да го утнеш човекот, ама прво треба да го најдеш каде е :)
Мислаш ке биде размачкан на целиот факинг монитор. (LCD) И се ке ти се гледе јасно како во жива кал огледало да бараш.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Дај објасни малку повеке. Дај систем спекс, интернет брзина и точно објасни што ти права.

5pammeR

Love
Член од
24 август 2008
Мислења
338
Поени од реакции
9
Абе ного е просто не ми праваше тка еднч рестартирах комп. и почна да ми права и избришах играта она вона и пак исто и не играјах цс едно 2-3 месца и сега пак викам белким ќе нема проблемо и па ми праа.. БТВ еднч тка па ми прааше ама незнам ка го средих проблемо.. А излева горе десно Cl_flushyentiepacket и ќе почекам малце се вртам така и ќе се окоче и ми се гасе играта..

Kajgana Shop

На врв Bottom