da no kaj mene se pojavuva vo rar fajl i ne mozam da go instaliram toa e problemot!!1. Симнуваш
2. Инсталираш
3. Го оклучуваш схе то
4. Стартуваш КАНТЕР
епа ноб си...отпакувај го и после Setup (.exe) и ке ја инсталираш,ако незнаш викни некој нека ти направи..........da no kaj mene se pojavuva vo rar fajl i ne mozam da go instaliram toa e problemot!!
Избриши го sxe-to од Program Files i Unistal напрај му па одново инсталирај ке бидне.
Се напраив, дури и ЦС ја избришав и не бива...:helou:Избриши го sxe-to од Program Files i Unistal напрај му па одново инсталирај ке бидне.
Десен клик и Extarct filesda no kaj mene se pojavuva vo rar fajl i ne mozam da go instaliram toa e problemot!!
И на мене истото ми го прави повеќе од недела време.На кабелнет си така?Рекоа дека до понеделник ке средат.Чекам уште 2 дена....ако не,Телекабел хир ај кам.Абе изнервиран сум у Пм играм и ми кочи играта и се гаси дајте некое чааре.. :nerv: :nerv:
Од дрвено на камено ке одаш....И на мене истото ми го прави повеќе од недела време.На кабелнет си така?Рекоа дека до понеделник ке средат.Чекам уште 2 дена....ако не,Телекабел хир ај кам.
Мислаш ке биде размачкан на целиот факинг монитор. (LCD) И се ке ти се гледе јасно како во жива кал огледало да бараш.Земи на 21" или 22" монитор, и стави 640х480. Точно е, нема да го утнеш човекот, ама прво треба да го најдеш каде е
Дај објасни малку повеке. Дај систем спекс, интернет брзина и точно објасни што ти права.Абе изнервиран сум у Пм играм и ми кочи играта и се гаси дајте некое чааре.. :nerv: :nerv:
хХАХА Столе не ме насмеви Чувек мојо слаб ПЦ хх нем тка супер мее ПЦ-то..Шо има веза шо имате слаби пц-а шо се оптеретуват со интернетоt?
Напиши РАМ и др работи за ПСхХАХА Столе не ме насмеви Чувек мојо слаб ПЦ хх нем тка супер мее ПЦ-то..