Помош околу Counter-Strike (општо)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Корун ако не е проб не е лоошо да ставиш линк значи буквално се сто симнав од торент имаше тројан или незнам што друго , а симнав некаде околу десетина :toe::nesum: хелп ас мен :smir:
Ти пратив по ПП.

Setup-от СИГУРНО нема тројанец, ако си имал тројанче, тогаш тоа било нешто друго и непотребно за инсталација на играта :)

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Ти пратив по ПП.

Setup-от СИГУРНО нема тројанец, ако си имал тројанче, тогаш тоа било нешто друго и непотребно за инсталација на играта :)
Корун, братче ај ако сакаш стави линк за даунлоад на в28 пачот овде, или прати ми преку Приватна Порака...
Фала однапред.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Корун, братче ај ако сакаш стави линк за даунлоад на в28 пачот овде, или прати ми преку Приватна Порака...
Фала однапред.
Знаеш да симнуваш преку торенти?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не, да знаев немаше да те прашувам...:smir:
Нека ти објасни некој другар или комши по дома како да симнуваш торенти, натаму е лесно. По веб сајтовиве ретко негде да го има за да го симнеш пачов.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не, да знаев немаше да те прашувам...:smir:
Епа преку rapidshare линкови сигурно ќе најдеш.

Не ми кажувај и дека вака незнаеш како да симнеш, ќе те збрцам :smir:

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Епа преку rapidshare линкови сигурно ќе најдеш.

Не ми кажувај и дека вака незнаеш како да симнеш, ќе те збрцам :smir:
Знам преку rapidshare, ќе најдам, сепак фала за помошта.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Abe mi treba nesto pomos.Koga go instaliram patchot od cs i vlagam vo nea me disconectira samoto sto da pravam?Bes patch si igram se kako sto treba aj ako znae nekoj neka kaze.

Nemam makedonski fond izvinete

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Abe mi treba nesto pomos.Koga go instaliram patchot od cs i vlagam vo nea me disconectira samoto sto da pravam?Bes patch si igram se kako sto treba aj ako znae nekoj neka kaze.

Овој дел не ти го сваќам баш нај....

Али пробај со друг пач, најди некој понов.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186

Ja овој дел не ти го сфакам баш. :kesa:

Ако ти излева некој ерор подели го овде со нас, или стај некој друг пач, како што спомнаа погоре.

Член од
22 август 2008
Мислења
20
Поени од реакции
2
gfx.wad

Ova mi se pojavuva kako fatal error. Ako znae nakoj kako moze da go resam problem neka mi kaze. Poradi toa ne mozam da go uklucam kanterot.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Ке може помош со лагов одамна си иам проблеми со него иам Адсл 10 пакетот и би требало да не кочи место просечните 60fps иам 30-40 и не се игра убаво некое чаре?:nesum:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ova mi se pojavuva kako fatal error. Ako znae nakoj kako moze da go resam problem neka mi kaze. Poradi toa ne mozam da go uklucam kanterot.
Некој што има кантер, нека ти го прати ова gfx.wad по меил или по мсн и нека ти каже кај да го стаиш кај тебе у кантер фолдерот. Нели, ќе види кај стои фајлот кај него, исто и кај тебе да го стаиш и толку.

Ке може помош со лагов одамна си иам проблеми со него иам Адсл 10 пакетот и би требало да не кочи место просечните 60fps иам 30-40 и не се игра убаво некое чаре?:nesum:
А што врска има интернетот со тоа колку fps имаш на кантерот??? Тоа ти е од графичката, ќе да ти е слаба или нешто си заебал у сетинзи или у виндовсот. Пробај реинсталирај (смени си) драјвери за графичката, смени резолуција..... Цело време ти е 30-40 fps или пример, само кога ќе се фрли димна бомба?

Kajgana Shop

На врв Bottom