Помош! - ми треба одредено дело/проект...

Член од
16 мај 2012
Мислења
27
Поени од реакции
0
Темава не и баш за тоа ама неможев да најдам од каде па ако може да ми помогнете ..... Од каде можам да купам книга како: Game of Thrones, The bro code, Death note такви некој не ми е важно на кој јазик се...

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Знаете ли каде во Скопје прават карикатури од фотографија, (како на пример дечките од Рамстор) по пристојна цена? Фала однапред

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
@^^GoRiLLaZ^^

Книгата ја имам видено и тоа на македонски, ама никако не можам да се сетам каде. Насловот на македонски е Хамид и Кинза.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
@^^GoRiLLaZ^^

Книгата ја имам видено и тоа на македонски, ама никако не можам да се сетам каде. Насловот на македонски е Хамид и Кинза.
Хммм, што значи би требало да ја има некаде и низ Македонија. Фала баш ќе разгледам :)

PS, ако ја има и некаде онлајн за да се купи, слободно некој нека прати линкче.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Хммм, што значи би требало да ја има некаде и низ Македонија. Фала баш ќе разгледам :)

PS, ако ја има и некаде онлајн за да се купи, слободно некој нека прати линкче.
Некаде низ Македонија да, ама не во книжарница. Ќе се сетам, мора да ми текне каде ја имам видено книгата!

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Некаде низ Македонија да, ама не во книжарница. Ќе се сетам, мора да ми текне каде ја имам видено книгата!
Ај те молам ако се сетиш, пиши ми каде точно... ако не ти е тешко :) По ПП или тука во темава, сеедно.

П

Паган-др

Гостин
Може малку помош? Ми требаат некои размисли, тези, реченици, што би пишувал за есеј на тема:

1. Кога убавината недостасува, животот не е живот
2.Барањето подобар живот во странство, искушение на младиот човек
3.Одтуѓувањето проблем на современиот човек

Фала.

Член од
29 октомври 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Дечки дај помогнете ми електронски да ги најдам овие две книги Кво Вадис и Сидарта ама на македонски ако може... Благодарам однапред што побрзо тоа подобро.

Член од
23 јули 2012
Мислења
23
Поени од реакции
6
The Celestine Prophecy од James Redfield , од поодамна сакам да ја прочитам, па ако може малку помош ја видел некој некаде на српски, хрватски, македонски, по книжари, библиотеки. Tnx однапред.
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 00:12 ---
The Celestine Prophecy од James Redfield , од поодамна сакам да ја прочитам, па ако може малку помош ја видел некој некаде на српски, хрватски, македонски, по книжари, библиотеки. Tnx однапред.
Готово ја најдов :vozbud:

Член од
31 октомври 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Хелп Хелпп!!!
Ми требаат состави за утре за писмена по мак.јазик на теми:
1.Чичко горио( општо и за ликот)
2.Злосторство и казна( општо и за Раскољников)
Било каква помош е добродојдена :):)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Никако неможам да ја најдам Сведоштва за 2001 од Генералот Панде Петровски, ако некој ја има, или знае од каде може да се купи, и колку пари, обавезно да ми каже.

Член од
13 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
печалбари-антон панов
парите се отепувачка-ристо крле
бели мугри- кочо рацин

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Да да, ти треба состав у недела попладне, кај беше вчера скиташне некаде се пијанчеше сега аман заман помош.
На учителката ќе те кажам да ти стави кец да знаеш. :pos:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Некој ако знае дали се продаваат овде книги од Мајкл Конели? Знам дека ја има Lincoln Lawyer, но ме интересира дали има и други?

Kajgana Shop

На врв Bottom