Cruela DeVill
THE BEST DAMN THING
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 14
ми треба нешто во врска со темата НАЈДОБРИТЕ РАБОТИ ВО ЖИВОТОТ СЕ БЕСПЛАТНИ за по англиски ми е ама немам воопшто инспирација, пишете некоја реченица плс
И мене ми треба таква работа.Кој ќе ми поможи голема работа ќе ми сврши.Позз:smir:Здраво...Вака ми треба нешто како состав за Кирил и Методиј кој треба да содржи од се по нешто за нив како на пример:
како вовед нешто напишано за нив од каде поткувале па потоа како почнале да се заниваат со што потоа да има нешто напишано за нивната мисија "Моравската Мисија" нечто за книгата на Методиј "Панонските Легенди" и тоа.....
Фала однапред Поздравв...
На светот постојат само два типа на луѓе велат. Оние кои ловат и оние кои се пленот. Во таков свет каде секојдневно некој се обидува да преживее не се исклучок ни моите две комшичиња Филип и Иван. Се гледаме секој ден кога тие се мијат на чешмата во дворот а јас одам на училиште. Сакам да ви ја раскажам приказната за несреќата која ги снајде овие две момчиња, како загубија речиси се, а сеуште се борат...Ми треба есеј за:
Луѓето не се гладни само за леб, туку и за љубов и внимание
Професијата го осмислува животот на човекот.
Ајде матуранти хелп ми
Дајте барем неколку реченици вовед за Професијата го осмислува животот на човекот.
Човекот треба да има единствена цел во животот. Да си пружа задоволство со исполнување на своите желби, и да ги надминува стравовите. При тоа да му биде на светот од корист. Така професијата треба да ја учиш со задоволство, да ја работиш со љубов, да биде од корист за другите, и секако знаењето што ќе го стекнеш учејќи да ти го направи животот поквалитетен. Зошто професијата е дел од твојот индентитет, ти си тоа што го работиш и како го работиш.Ми треба есеј за:
Луѓето не се гладни само за леб, туку и за љубов и внимание
Професијата го осмислува животот на човекот.
Ајде матуранти хелп ми
Дајте барем неколку реченици вовед за Професијата го осмислува животот на човекот.
Свесно... намерно.Ај ако може некој да ми го преведе од хрватски, зборот ХОТИМИЧНО
Пр. Hotimično lišavanje života
благодарам.