Помош! - ми треба одредено дело/проект...

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Абе кај може да се најдат книгите на Ангелина Маркис или Маркус беше?
Што ги напишала Аристотел Македонецот и слични?
Има некоја електронска или јок?

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Сакам да си ги купам!!!
И барам електронски ако некој случајно попаднал на нив...:pipi:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Еј, ја барам “100 потези со четка пред спиење“ од Мелиса П. Ако може некој да ми прати линк за да ја симнам, во ПДФ формат, на англиски јазик по можност.

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Ајде кајганџии хелп, ми треба за утре краток есеј на тема „Што значи комуникацијата во современиот свет“ па пошто сум тапа за есеи секоја помош е добредојдена...Плииис :smir:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Еј, ја барам “100 потези со четка пред спиење“ од Мелиса П. Ако може некој да ми прати линк за да ја симнам, во ПДФ формат, на англиски јазик по можност.
Напишај го на англиски па ке пробам да ти најдам! :pipi:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Гугл.
Наједноставно решение:toe:

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
mi treba esej na bilo koja tema...toa e ona sto me revoltira-sto nemam tema pa sea nemozam da pisuvam + imam 300 milioni grizi ovie nekolku dena pa...pls help :) koj ima neso so misli deka e soodvetno kako za devojce na 16 god. nesto ne premnogu slozeno nitu premnogu prosto...ne golemo i ne dolgo, interesno...cekam

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
mi treba esej na bilo koja tema...toa e ona sto me revoltira-sto nemam tema pa sea nemozam da pisuvam + imam 300 milioni grizi ovie nekolku dena pa...pls help :) koj ima neso so misli deka e soodvetno kako za devojce na 16 god. nesto ne premnogu slozeno nitu premnogu prosto...ne golemo i ne dolgo, interesno...cekam
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=9851

Одбери си тема, и препиши ако си се запнала да не сакаш да сработиш. А најубаво ќе ти биде да прочиташ нешто кое ќе ти даде инспирација сама да си ја средиш работата.
п.с. Имаш морничав никнејм. Сум се тресел како дете од неа кога го гледав цртаниот филм. :)

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Lugje aj mala pomos :pipi:, mi treba nekoj link za deloto Zlostorstvo i kazna od Dostoevski, treba da napravam nekoja obrabotka, a tapa sum :pos: mislam ne go procitav :kesa: ( samo pssssst :wink: )

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=9851

Одбери си тема, и препиши ако си се запнала да не сакаш да сработиш. А најубаво ќе ти биде да прочиташ нешто кое ќе ти даде инспирација сама да си ја средиш работата.
п.с. Имаш морничав никнејм. Сум се тресел како дете од неа кога го гледав цртаниот филм. :)

lele samo ne se plashi molimte...voopshto ne sum kako nea...ama kjuti si nemora da znaat drugite :wink: ah da i fala mnoooogu za linkot ama pregledav se...i mislam deka sega kje si napisham neshto sama vo sekoj sluchaj Fala ushte ednash

Kajgana Shop

На врв Bottom