Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Пак е исто.
Гледам за Far Cry било работата...не видов вчера. :P

Џабе ти е...нема ништо да напрајш. Кај мене бело е се, еден метар не можи да се гледа, како постојано да сум во магла. Пробав со драјвери нови, на друг компјутер, на друг оперативен, ама никако не бива.

Гледам добра ти е графичката и процесорот нме ти е лош, па оти не пробаш со Far Cry 2?

Hunting Unlimited торентот го симнав од Замунда, ја симнав играта, ја инстелирав и кога ја уклучувам ми се гасне и ми пишува not responding?

Момци сакам да симнам една постара игра од 2005 година е, Sid Meier's Pirates. На торент ја има али на руски е...

Момци сакам да симнам една постара игра од 2005 година е, Sid Meier's Pirates. На торент ја има али на руски е...

Не можам да ти пратам ПП пиши ми и ќе ти даам линк.

Луѓе имам проблем со дота.Кога ке се пуштам да играм со некој другар не може да ме види на LOCAL AREA CONECTION а исто и јас него не го гледам.Пробава да средам со Firewall ама ниш не стана.Ве молам за помош

Било која игра да ја симнам , и потоа кога ја уклучам ми пишува Input not Suported... така некако ,шо е проблемот знае некој ? :/

^ Ти се гаси екранот скроз и ти излага Input not Supported ( мониторот ти пројавува таква грешка ) или ти излага некој error во оперативниот систем со таа грешка?

Најверојатно игрите се палат во некоја резолуција која мониторот не може да ја прикаже ( не е поддржана од страна на мониторот ).
Пробај инсталирај понови драјвери за графичка и драјвери за мониторот ( ако постојат за твојот монитор уопште ). Види и дали ти или некој ти чепкал у опциите ( refresh rate ) - подеси го според упатството од мониторот, ако не знаеш точно која фреквенција на освежување при дадена резолуција поддржува мониторот - стај на default или пробај со 60Hz ( тоа ти е да речеме "safe value" ).

Ако не ти успее ништо пробај "рачно" да смениш резолуција во игрите ( најчесто се наоѓа во некој .cfg file ).

^ Ти се гаси екранот скроз и ти излага Input not Supported ( мониторот ти пројавува таква грешка ) или ти излага некој error во оперативниот систем со таа грешка?

Најверојатно игрите се палат во некоја резолуција која мониторот не може да ја прикаже ( не е поддржана од страна на мониторот ).
Пробај инсталирај понови драјвери за графичка и драјвери за мониторот ( ако постојат за твојот монитор уопште ). Види и дали ти или некој ти чепкал у опциите ( refresh rate ) - подеси го според упатството од мониторот, ако не знаеш точно која фреквенција на освежување при дадена резолуција поддржува мониторот - стај на default или пробај со 60Hz ( тоа ти е да речеме "safe value" ).

Ако не ти успее ништо пробај "рачно" да смениш резолуција во игрите ( најчесто се наоѓа во некој .cfg file ).

Ти благодарам многу , ги инсталирав драјверите и добро е сега :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom