Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Лаик сум за графички и остало, па да си прашам, ќе може ли да ја играм Left 4 Dead 2 ако имам:

CPU: Intel Celeron
VGA: Intel GMA HD
Ram: 2GB
HDD:250GB ?

Лаик сум за графички и остало, па да си прашам, ќе може ли да ја играм Left 4 Dead 2 ако имам:

CPU: Intel Celeron
VGA: Intel GMA HD
Ram: 2GB
HDD:250GB ?

Не, пред се' заради графичката, а и процесорот исто е слаб.. :(

Едно прашање каде можам да ја најдам colin mcrae rally 2.0 ?

од каде можам да симнам игри без вируси? освен од торенти.

од каде можам да симнам игри без вируси? освен од торенти.

Што друго е освен торенти? И која игра е со вируси?

Ако сакаш да се замараш да бараш rapidshare и такви слични линкови, поделена игра во 120937291 парчиња....

Што друго е освен торенти? И која игра е со вируси?

Ако сакаш да се замараш да бараш rapidshare и такви слични линкови, поделена игра во 120937291 парчиња....
Kaј си видел дека има вируси во игрите од торенти?

работата е што јас сум во англија а овде пајрат беј е блокиран.

Дечки може оригинал игра цеде да се среди, имам Xbox и ја купив Фифа13, и не ја играв ни нецели две недели ми се заеба цедето...

Почнува го чита, ја отвора играта менито све, и кога ќе се уклучи утакмицата пак иде све формација ова она, и кога треба да се почне со играње, ме избацува, и ми пишува д диск ис анридабл...

А цедето е скоро ново, го видов ептен малу на едно место е изгребано, сум имал игри оригинали изгребани ка од Чернобил да се извадени а ми работале ...

Цедето го пробав и на други Боксови истиот проблем го има...

не знам дали сум на вистинското место.. али сакав да прашам зошто било која верзија од Scarface се губи графиката во играта.. помош

не знам дали сум на вистинското место.. али сакав да прашам зошто било која верзија од Scarface се губи графиката во играта.. помош

Kако мислиш се губи графиката?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom