Помош и совети

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Пред да го симнам чудово ми бара: Windows validation required идам до крај, ама никако да го симнам то шо треба -.- Не ми дава данлоад за то :/
Па пиратски ти е Windowsot? Затоа не ти дава :/ Иначе со него гарант ќе ја пуштиш, друго чаре не знам..

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Па пиратски ти е Windowsot? Затоа не ти дава :/ Иначе со него гарант ќе ја пуштиш, друго чаре не знам..
Симнав и инсталирав преку оригинален Windows, тапа ова... исто ко да имаш XP и WIN7 инсталирано на еден PC. Маткање е ептен (инсталирање драјвери на XP-то за да можеш да играш играта, ваљда, дека не ми ја пушти -.-) и заморување компјутерот безвезе за само 16-битна -_-

Барав и уште барам низ Гугљ, ама тапа... засега све исти принципи. Тешко дека ќе се нај друго чаре изгледа :(

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Дај бе помогнете ептен се нервирам. :mad:

Прашав некни, ќе прашам пак. ФИФА Менаџер 13 ми е симната од замунда, кракот е среден кај антивирусот, да не го препознава како вирус, копиран е исто така, блокиран е во фајрвол, имам и дајрект икс инсталирано, дури и направив апдејт на драјверите и на крај пак иам проблем.. Кога ќе ја уклучам играта одам да си направам снимена и после третиот чекор еве што испаѓа:

Any fucking solution??? :mad:
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 18:23 ---
Иначе сега гледам по интернетот кај повеќе души го има истиот проблем. Дај некој паметен нека каже оти ќе полудеам. :mad:
--- надополнето: 13 ноември 2012 во 19:05 ---
Се изнервирав сега го избришав и анти-вирусот и пак не оди. Ми се плаче упм.

Иначе овие 2 работи ги немам направено:
2. Burn or mount the image
3. Install the game

L

.Lost Angel.

Гостин

Еве топ 5 мауси според мене кој секој заразен гејмер мора да има барем 1 од овие 5 и нормално ако имате подлабок џеб а сте заразен гејмер ви ги препорачувам овие 5 мауси кои ќе ги погледнете во видеото таму и ги има и цените кои се превземени од амазон :)

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
дечки ај некој нека ми пише од кај можам да ја спуштам
Need for Speed: Underground

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
27.731
?
не си задоволен од мојот одговор?
друг пат преформулирај си го прашањето и уште еднаш прочитај што точно праша.

p.s. линкови до пиратски содржини се забранети на форумов

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
?
не си задоволен од мојот одговор?
друг пат преформулирај си го прашањето и уште еднаш прочитај што точно праша.

p.s. линкови до пиратски содржини се забранети на форумов[/quote]
ova ne go znaev sorry sorry
si ja imav edno vreme igrata a mnogu si ja sakam i dosadno mi e denovive pa rekov da si ja spustam ama ok pozzz

Член од
20 јуни 2011
Мислења
192
Поени од реакции
13
ја спуштив мафиа ,2 ја интсталирав ама многу сецкат.кажете како да ја напраа да не кочи?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
16 ноември 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Dajte kazete kako da ja igram assassins creed 3kata.... ja isntalirav sve ok ama nikako neke da se pusti... prvo mi vika demek fali d13.dll pa go simnav pa neso drugo falese dll pa go simnav i toa pa posle napisa
The procedure entry point_except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll. Ja simnav od dva toretna i eden drugar ja imase kupeno i istoto mi go pokazuva... so e problemot kako da ja igram
pozdrav

Kajgana Shop

На врв Bottom