Помош и совети

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Пробај стави резолуција на десктоп 800х600, па стави 60 херци и рестартирај го компјутерот. Пробај ја играта, и после врати си ја резолуцијата во default.
ни тоа нејќе брат,кога ја пуштам играта ми се исклучува мониторот,кога ќе искочам ми се уклучува,не знам како да го опраам појма немам

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
А мене некој ке ми поможит/.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Пробај друг да ви хостира некој кој има модем.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Pa imam valjda modem deka kompjuterot go zedov od kompjuternica,star bese 3 meseci ko go zedov.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
ај некој да ми го даде кракот за Pes 2008..

Фала однапред!!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Abe pojma nemam kabelski net e,konekcija si e naprena so internet i pass i connecct i gotovo.Drugi srajna nemat.JAs rekov mozit imam modem,nz to ama u pm neka ojt sve.Evo poednostavno da kazma i dvata imame kabelski interneti preku bandera i tolku.Sega kazvejte kako da kreirame.

Aj ako mozit kazete uste nekoe resenie i evo uste eden problem.

Bidejki me mrzit da cackam so trista gluposti server emulator i sve drugo za assasin 2 sakam da ja krakiram.Mi trebit krak od nekogo ,samo ne od skidrow bidejki ne rabotat.FALA.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Незнаеш да разликуваш модем од рутер?Али штом имаш acc и pass веројатно е рутер.Најдете некој друг со модем да ви хостира.А за кракот за AC2 одкога ќе го ставиш исклучи ги сите програми кој се конектираат на интернет (скајп,мозила,мсн...).

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Abe nemam jas ruter,ovaj drugarov imat,jas naprev server preku hamachito,i drugarov se prikluce na serverot pisese tamu i mozevne da pisime isto ko na msn :D,i sega toj ojt vo nfsmw i ojt vo join server i ne mu izlegvit nis,a i jas ko ke odam nisto ne izlegvit,server.cfg so e vo igrata go naprev kako sto vidov na net so taa ip so mi ja davat na hamachito ama pak dzabe nikako da se najme.

A za assasin 2 go pobarav krakot a ne sovet da isklucam mozila i vante-tante., i rekov da mi go dajte krakot samo da ne e od skidrow.TOlku

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Ај некој ако може да ми го даде најновиот пач со 2010 играчите, тимовите .. за пес 2008 ..

Ако е можно?!:kesa:

Z

ZeroStyle

Гостин
2008ма беше катастрофална верзија на PES и се мислам дека нема излезено таков пач за истата. :smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Abe pojma nemam kabelski net e,konekcija si e naprena so internet i pass i connecct i gotovo.Drugi srajna nemat.JAs rekov mozit imam modem,nz to ama u pm neka ojt sve.Evo poednostavno da kazma i dvata imame kabelski interneti preku bandera i tolku.Sega kazvejte kako da kreirame.

Aj ako mozit kazete uste nekoe resenie i evo uste eden problem.

Bidejki me mrzit da cackam so trista gluposti server emulator i sve drugo za assasin 2 sakam da ja krakiram.Mi trebit krak od nekogo ,samo ne od skidrow bidejki ne rabotat.FALA.
Пробај со Game Ranger и не барај КРАК за АС2 нека не те лажат, треба да земеш тоа додатокот/серверот од DRM преку него да ја играш.

Незнаеш да разликуваш модем од рутер?Али штом имаш acc и pass веројатно е рутер.Најдете некој друг со модем да ви хостира.А за кракот за AC2 одкога ќе го ставиш исклучи ги сите програми кој се конектираат на интернет (скајп,мозила,мсн...).
Треба со DRM Server, а не крак.

Abe nemam jas ruter,ovaj drugarov imat,jas naprev server preku hamachito,i drugarov se prikluce na serverot pisese tamu i mozevne da pisime isto ko na msn :D,i sega toj ojt vo nfsmw i ojt vo join server i ne mu izlegvit nis,a i jas ko ke odam nisto ne izlegvit,server.cfg so e vo igrata go naprev kako sto vidov na net so taa ip so mi ja davat na hamachito ama pak dzabe nikako da se najme.

A za assasin 2 go pobarav krakot a ne sovet da isklucam mozila i vante-tante., i rekov da mi go dajte krakot samo da ne e od skidrow.TOlku
Не ставај крак бре!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Пробај со Game Ranger и не барај КРАК за АС2 нека не те лажат, треба да земеш тоа додатокот/серверот од DRM преку него да ја играш.

ABe ova game ranger barat nesto invite code,gluposti,nekoja dr programa nes.0

Треба со DRM Server, а не крак.

Abe znam deka trebit so drm server,ama maka mi da cackam sto raboti inace znam,kolku so gledav na net imat krak ama nitu eden ne fate.Glupo mi e vaka so drm server ama ako nemat krak to ti e.BAtali.

Kajgana Shop

На врв Bottom