Помош и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Немам нинтедно и никогаш не сум барал игри, али можам да ти кажам следново. Побарај торент од играва на најпознативе 5-6 страни со торенти, знаш кој се. Подредувај ги по сидери, читај им коментари на оние со највеќе сидс, дали работат, како се инсталираат и слична помош.
Мислиш дека ќе пишев тука ако претходно не направив се? :)

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
Има некој од вас Nintendo Wii??

Ми треба играта Super Smash Bros Brawl, па да кажете некој проверен сајт, торент, линк, било што, да ја симнам ама ДА РАБОТИ без проблем?

Може по ПП.

Р.Ѕ. На zamunda нема сидери, не мрда од 0.0%.
Ако имаш акаунт на Demonoid ја имаш со еден куп сидери еве види [URLhttp://img718.imageshack.us/img718/7695/capturegw.jpg[/url],јас игри за x-box360 се од тука симнувам најсигурни се, a ако немаш тогаш чорба неможеш да се регистрираш ќе треба некој што има да ти прати инвајт за да можеш да се регистрираш,не глумам лудило незнам колку си запознает со тоа затоа и изнапишав.:salut:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ако имаш акаунт на Demonoid.com ја имаш со еден куп сидери еве види [URLhttp://img718.imageshack.us/img718/7695/capturegw.jpg[/url],јас игри за x-box360 се од тука симнувам најсигурни се, a ако немаш тогаш чорба неможеш да се регистрираш ќе треба некој што има да ти прати инвајт за да можеш да се регистрираш,не глумам лудило незнам колку си запознает со тоа затоа и изнапишав.:salut:
Нема што да глумиш лудило, башка имам акаунт таму, ама ни на крај памет не ми дојде таму да проверам, цело време на бугарскиве наоѓам се :)

Фала.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Менаџерот 2010 ми прае проблем,даемон тоолс имам ама кога му давам моунт не реагира и не ми го отвара исо фолдерот има некој совет..

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Менаџерот 2010 ми прае проблем,даемон тоолс имам ама кога му давам моунт не реагира и не ми го отвара исо фолдерот има некој совет..
Мислиш на iso фајлот?

Пробај со PowerISO.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Дали некој го има истиот проблем, да коа пушта некоја одредена игра (во мојов случа Football manager) оддеднаш му се појавува плав екран и се рестартируе компјутерот? И дали со формат би го средил, да знам да не форматирам џабе.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Дали некој го има истиот проблем, да коа пушта некоја одредена игра (во мојов случа Football manager) оддеднаш му се појавува плав екран и се рестартируе компјутерот? И дали со формат би го средил, да знам да не форматирам џабе.
Најчесто вирус или сличен spyware се причини за BSOD (претпоставуам дека го добиваш ова), но проблемот може да биде и хардверски. Пробај исчисти ги вирусите(доколку ги има) со некоја антивирусна програма или со Spybot Search & Destroy. Ако пак нејќе, направи формат.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Мене само на Warcraft 3 ми се појавува плав екран обично после 1 саат играње и ми регистрира хардверски проблем односно проблем со РАМ-от.Мислам дека го викаа Blue screen of death.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Епа највероватно, пошто погуглав малце и глеам минимална конфигурација за FM2010, би требало 1,5gb RAM. А, јас имам 1gb па највероватно затоа.

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Момци како да инсталирам пач на Generals Zero Hour ? Кај да го ставам пачот ? Барав на нет ама немаше :)
И ако може некој да ми пушти крак по пп :smir: 10 симнав ниеден не работи :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Момци како да инсталирам пач на Generals Zero Hour ? Кај да го ставам пачот ? Барав на нет ама немаше :)
И ако може некој да ми пушти крак по пп :smir: 10 симнав ниеден не работи :)
Симињаш пач (ќе ти пишува од која во која верзија ја прави играта).
Даваш двоклик на пачот
Се инсталира
Наоѓаш крак за пачот
Играш.

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Симињаш пач (ќе ти пишува од која во која верзија ја прави играта).
Даваш двоклик на пачот
Се инсталира
Наоѓаш крак за пачот
Играш.
Симнав 1.4 го стартував и на сред апдејт ми се појави ерор
Old file not found.However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match.
Истиот ерор ми го јавуваше и на 1.02

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Симнав 1.4 го стартував и на сред апдејт ми се појави ерор
Old file not found.However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match.
Истиот ерор ми го јавуваше и на 1.02
Пробај со 1.01

А инсталацијата добра ти е, асална? Или е некоја крпена-праена-преправана?

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.043
Поени од реакции
2.130
moze pomosh malku , instaliram fifa 07 , (najinteresna mi e) i stavam crack i koga ke ja oklucam mi se pojavuva crn ekran i tolku , moze nekoj help ?

Kajgana Shop

На врв Bottom