Помош и совети

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Фала ви на одговорите, се среди со ALT + Enter. Е сеа, има три икони за уклучување на игрите: AssassinsCreed_Dx9, AssassinsCreed_Dx10 i AssassinsCreed_Game. Али јас имам DirectX 11 графичка. Од каде да ја упалувам играта, или нема везе тоа?
Пали ја _Гаме, и ќе ти се пали 10ката бидејќи играта нема 11ка сапорт :)

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Симнував некои глупости нови копачки,топки, и неколку глупости за пес10 и сеа кога ќе сакам да играм со некои тимови пр. манчестер сити играта се гаси.
чаре да се поправи нешто

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Симнував некои глупости нови копачки,топки, и неколку глупости за пес10 и сеа кога ќе сакам да играм со некои тимови пр. манчестер сити играта се гаси.
чаре да се поправи нешто
Најверојатно си заебал нешто во играта додека си ги инсталирал. Како и во секоја игра - ако згрешиш при инсталирање неофицијални модови, единствено решение е да ја инсталираш од поново.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Има некој од вас Nintendo Wii??

Ми треба играта Super Smash Bros Brawl, па да кажете некој проверен сајт, торент, линк, било што, да ја симнам ама ДА РАБОТИ без проблем?

Може по ПП.

Р.Ѕ. На zamunda нема сидери, не мрда од 0.0%.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ја инсталирав Кантер 1.6 и на фрапс ми покажвит 72 фрема,шо да е работата.Еден другар ми рече дека сум имал ати графичка ама не сум сигурен,па ај поможете вие.Иначе КОристам Вин 7.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Ја инсталирав Кантер 1.6 и на фрапс ми покажвит 72 фрема,шо да е работата.Еден другар ми рече дека сум имал ати графичка ама не сум сигурен,па ај поможете вие.Иначе КОристам Вин 7.
Отвори конзола и пиши fps_max 101. :wink:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
72 фрејма ти е тамам.А ти нели знаеш дека имаш ати графичка и во потписот ти пише.Фрејмовите си ги помешал со пинг нели?Фрејмовите ти покажуваат колку слики во секунда имаш 72 фрејма 72 слики во секунда.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Има некој од вас Nintendo Wii??

Ми треба играта Super Smash Bros Brawl, па да кажете некој проверен сајт, торент, линк, било што, да ја симнам ама ДА РАБОТИ без проблем?

Може по ПП.

Р.Ѕ. На zamunda нема сидери, не мрда од 0.0%.
Немам нинтедно и никогаш не сум барал игри, али можам да ти кажам следново. Побарај торент од играва на најпознативе 5-6 страни со торенти, знаш кој се. Подредувај ги по сидери, читај им коментари на оние со највеќе сидс, дали работат, како се инсталираат и слична помош.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
72 фрејма ти е тамам.А ти нели знаеш дека имаш ати графичка и во потписот ти пише.Фрејмовите си ги помешал со пинг нели?Фрејмовите ти покажуваат колку слики во секунда имаш 72 фрејма 72 слики во секунда.
Е арно де ако нз што е фрејм и шо барам игри да играм,ама ти што велиш дека сум го измешал со пингот,пробав и со бтој да играм и сам пуштив без ботој ама џабе си е пак исто.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
A што ти е проблемот тебе?Не си задоволен од ФПС или?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
A што ти е проблемот тебе?Не си задоволен од ФПС или?
Не сум задоволен од фпс,порано 100 имав дур бев со нвидиа,па престанав да играм кантер и ми се зафркна неш графичката ма кладов ати ама сега фпс се намалија,морат некако да се наместит.Кажејте начин.:D

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Не сум задоволен од фпс,порано 100 имав дур бев со нвидиа,па престанав да играм кантер и ми се зафркна неш графичката ма кладов ати ама сега фпс се намалија,морат некако да се наместит.Кажејте начин.:D
Не знам која ти е поентата да достигнеш 100 фпс, кога над 60 не ти треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom