Помош и совети

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Проблем. (за Championship Manager 2010 (PC) )

По некое време (месеци во играта) се блокира самата игра и не може да се продолжи со играта.
Почнав пак од почеток, со друга екипа но истото пак.
Мислејќи дека е до ПЦ-то пробав и кај еден другар и исто така правеше проблем.

Што може да е проблемот, до самата игра дан е?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
[zEUs];2975631 напиша:

По некое време (месеци во играта) се блокира самата игра и не може да се продолжи со играта.

До играта е. Спушти нова. Ако незнаш од каде, кажи, ќе ти пратам торент.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Не знам дали некој овде од вас ја знаат оваа игра ама сепак ќе си ја пробам среќата и овде да прашам за помош...Пред 3-4 дена ми кажаа дека има некоја игра слична на Dota ама оваа била standalone и со многу јака графика и се вика Heroes of Newerth или на скратено HoN. И сега се ок, ја најдов играта преку рапидшер, ја слегнав, ама за да може да се игра треба акаунт. Е сега за да направиш акаунт за играта треба некој да ти прати beta key. На официјалната страна на играта барањето за beta key е затворено, имаат и facebook fan page и 5 пати им пишав сеуште не ми пратиле key. Ај ве молам ако некој ја игра играта и може да ми даде beta key за да си направам акаунт нека ми прати.:toe::salut:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
[zEUs];2975631 напиша:

Пробај симни си најнов пач за играта и после симни си крак за пачот, би требало се да е во ред.

Не знам дали некој овде од вас ја знаат оваа игра ама сепак ќе си ја пробам среќата и овде да прашам за помош...Пред 3-4 дена ми кажаа дека има некоја игра слична на Dota ама оваа била standalone и со многу јака графика и се вика Heroes of Newerth или на скратено HoN. И сега се ок, ја најдов играта преку рапидшер, ја слегнав, ама за да може да се игра треба акаунт. Е сега за да направиш акаунт за играта треба некој да ти прати beta key. На официјалната страна на играта барањето за beta key е затворено, имаат и facebook fan page и 5 пати им пишав сеуште не ми пратиле key. Ај ве молам ако некој ја игра играта и може да ми даде beta key за да си направам акаунт нека ми прати.:toe::salut:
Во подфорумов ИГРИ мислам имаше цела тема за играта HoN.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ја симнав Bioshock. Работи играта, све, ама на моменти усецкува. Онака сецка по малце, и после ќе се врати во нормала(лизга). Незнам што е проблемот. Не е до конфигурацијата, можете да ја видите во потписот доле. Да не знае некој што може да е ? BTW играм на 1680х1050 резолуција.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ја симнав Bioshock. Работи играта, све, ама на моменти усецкува. Онака сецка по малце, и после ќе се врати во нормала(лизга). Незнам што е проблемот. Не е до конфигурацијата, можете да ја видите во потписот доле. Да не знае некој што може да е ? BTW играм на 1680х1050 резолуција.
Или нешто до играта е зезнато, или некој процес од Windowsot те заебава на моменти.

Пробај исклучи некои ЕФЕКТИ, па види дали ќе те заебава. И запримети дали на баш на одреден дел ти засецкува (гужва, вода, експлозија или сличен ефект)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Или нешто до играта е зезнато, или некој процес од Windowsot те заебава на моменти.

Пробај исклучи некои ЕФЕКТИ, па види дали ќе те заебава. И запримети дали на баш на одреден дел ти засецкува (гужва, вода, експлозија или сличен ефект)
Засецкува кога има гужва(многу детали и движења во просторот). Ќе исклучам некои ефекти, ќе ставам послаба резолуција, и ќе видам што-како ќе е. Да напоменам, играта е RIP (од Skullptura). Не верувам дека е од ова..Имам доста рипови од овој симнувано, сум немал никакви проблеми..

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Засецкува кога има гужва(многу детали и движења во просторот). Ќе исклучам некои ефекти, ќе ставам послаба резолуција, и ќе видам што-како ќе е. Да напоменам, играта е RIP (од Skullptura). Не верувам дека е од ова..Имам доста рипови од овој симнувано, сум немал никакви проблеми..
Кога има гужва, обично е до процесорот, ама тебе ти е добар процесорот. Пробај само намали резолуција, или ако имаш АА и такви глупости, тргни ги.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Го стави пач 1.1? Ако не стави го.
И пробај да смениш кај vertical sync, вклучи го, исклучи го, види како е побрзо.

Види и со другите поставки.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Го стави пач 1.1? Ако не стави го.
И пробај да смениш кај vertical sync, вклучи го, исклучи го, види како е побрзо.

Види и со другите поставки.
Подобрено е сега, али пак усецкува по малце..Ај баталете :)
Него ај да пробам со пачов да го инсталирам, ако може да ми даеш линк за симнување и линк за кракот што треба да го ставам одкоа ќе го инсталирам пачот..Ваљда ќе помогне..

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Подобрено е сега, али пак усецкува по малце..Ај баталете :)
Него ај да пробам со пачов да го инсталирам, ако може да ми даеш линк за симнување и линк за кракот што треба да го ставам одкоа ќе го инсталирам пачот..Ваљда ќе помогне..
Bioshock Patch 1.1

Крак по ПП

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
кога ја отварам играта ми го дава ова,а ставив и крак.
Што е проблемот?

Kajgana Shop

На врв Bottom