Помош и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Нов крак стави.Побарај на де пајрат бај.

Aј објасните ми шо да правам?

Крак ми треба нов?
Пробај вака

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Еве ви fix за тоа што ви се сјебува играта. Кај комши тука му работи супер со ова (незнам точно дали менувал сетинзи после ова или не)

Направете му extract:

Documents and Settings/(USER NAME)/My Documents/NFS SHIFT

Направете Overwrite и се би требало да е во ред.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
AJ KAJ MENE POMOS JA SPUTIV IGRAVA OD RELOAD 5.4 GB AMA NES ME ZAEBAVA.,Mi izlegvit cancel ako odam ke se isklucit izlegvit retry ako odam sto pati pak istoto ke izlezit i ako odam ingore ke se isklucit igrava.
GLEDAJTE NA SLIKAVA I KAZEJTEMI!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Луѓе ем направив reinstall на pes6 и пак не бива за контролите..
Што е работата?:mad::help::help:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.480
Поени од реакции
31.020
Пред некој ден си ја купив ГТА 4 арно ама некогаш коа ќе ја уклучам по 5 минути почнува да ми се ниша сликата. Не се случува ова секогаш, ама знае да изгњави и да изнервира. Де кажете решение на проблемов. Има ли нешто како пач или програма за да го снема тоа?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Пред некој ден си ја купив ГТА 4 арно ама некогаш коа ќе ја уклучам по 5 минути почнува да ми се ниша сликата. Не се случува ова секогаш, ама знае да изгњави и да изнервира. Де кажете решение на проблемов. Има ли нешто како пач или програма за да го снема тоа?
Реинсталација и асален fix/crack ти треба.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Инсталирана, кракувана и се останато, и ова излегува...

Чаре? :nesum:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Probaj preinstliraja i nisto ne gibaj vo options.

MOre aj daj daemon tools,preku PP PISI OD KADE DA GO PSUTAM DEKA GO SPUTIV ZA WIN 7 AMA NE SE INSTALIRAT.
Пробано, нејќе...

Бај д уеј, мора да може... Симни ја најновата верзија (DAEMON Tools Lite v 4.30.4) и пробај уклучи ја со run as administrator опцијата..
Незнаеше дека пола и поише од игрите зафркаваат на Windows 7 ?
Знаев, сум имал и порано вакви искуства, али се наоѓало решение... Затоа прашав овде, дали некој може да го најде решението у случајов.

Eдит: Средив, требало сите фајлови да се копираат, не само кракот... Фала ениуеј... :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Пробано, нејќе...

Бај д уеј, мора да може... Симни ја најновата верзија (DAEMON Tools Lite v 4.30.4) и пробај уклучи ја со run as administrator опцијата..

Знаев, сум имал и порано вакви искуства, али се наоѓало решение... Затоа прашав овде, дали некој може да го најде решението у случајов.

Eдит: Средив, требало сите фајлови да се копираат, не само кракот... Фала ениуеј... :)
Ајде happy racing:helou:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Незнаеше дека пола и поише од игрите зафркаваат на Windows 7 ?
Oд кај па сеа ова?
До сега само NFS ProStreet ме зезаше на 7, не сум ја ставил на последнава верзија од 7. Другите сите ми идат за мерак, еротики. СИТЕ ДО ЕДНА!

Probaj preinstliraja i nisto ne gibaj vo options.

MOre aj daj daemon tools,preku PP PISI OD KADE DA GO PSUTAM DEKA GO SPUTIV ZA WIN 7 AMA NE SE INSTALIRAT.
Симни си PowerISO, многу е подобар, поедноставен, повеќе типови на фајлови отвара...

Пробано, нејќе...

Како мислиш "не само кракот"?

Нигде нема дефиниција дека крак МОРА да е еден фајл :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Другари може ли некој да ми подаде S.N. за Commannd & Conquer 3 Tiberium Wars ??

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Само што ја спуштив Resident Evil 5 и уште не сум почнал да играм, одма проблеми..Си одам сеа накај тој black market да зеам оружја, и се си е добро. Одкога ке го земам пиштолот, ми дава филмче, и после филмчето треба нели да почне играта. И почнува, и сеа ја сум заглавен, неможам ни лево ни десно ни напред ни назад да идам. Стискам next weapon он го мењава и го враќа старото у истиот момент (цело време го има ножот у рака, и било што да притиснам замавнува, и не се помрднува од местото, ако сменам у пиштол, одма го враќа ножот,а ни камерата нејке ни да се мрдне никако).Не е нешто баг мислам, пошо девојката си трча наоколу у ме чека да тргнам..Ама нејќе бе брате.. Отидов default settings на све, ама пак нејќе..Се е исто..Има ли нешто crack fix или некој друг крак некој да ми прати, било што..Ае помош:helou: Фала..

Ич нејќам да мислам дека играва е уште една "кинеска глупост":toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Само што ја спуштив Resident Evil 5 и уште не сум почнал да играм, одма проблеми..Си одам сеа накај тој black market да зеам оружја, и се си е добро. Одкога ке го земам пиштолот, ми дава филмче, и после филмчето треба нели да почне играта. И почнува, и сеа ја сум заглавен, неможам ни лево ни десно ни напред ни назад да идам. Стискам next weapon он го мењава и го враќа старото у истиот момент (цело време го има ножот у рака, и било што да притиснам замавнува, и не се помрднува од местото, ако сменам у пиштол, одма го враќа ножот,а ни камерата нејке ни да се мрдне никако).Не е нешто баг мислам, пошо девојката си трча наоколу у ме чека да тргнам..Ама нејќе бе брате.. Отидов default settings на све, ама пак нејќе..Се е исто..Има ли нешто crack fix или некој друг крак некој да ми прати, било што..Ае помош:helou: Фала..

Ич нејќам да мислам дека играва е уште една "кинеска глупост":toe:
Да не ти е сјебана тастатурата? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom