Помош и совети

Michealangelo

•TMNT•
Член од
26 август 2009
Мислења
112
Поени од реакции
17
Ја симнав medal of honor allied assault од нет, се убаво се инсталираше и коа палим играта ми се појавува следното, и неможам никако да започнам да ја играм;

може помош?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ја симнав medal of honor allied assault од нет, се убаво се инсталираше и коа палим играта ми се појавува следното, и неможам никако да започнам да ја играм;

може помош?
Побарај најнов пач за играва, па после најди крак за тој пач па види дали ќе се поправи.

Michealangelo

•TMNT•
Член од
26 август 2009
Мислења
112
Поени од реакции
17
Епа пачовите ти се за US верзијата од играва, а ти ја имаш EU верзијата. Барај пачови за EU.
Ништо другар, најдов и пач за EU ама ни тој несака.
Ми се појавува ова;

ја преснимив 2 пати играта ама ништо, повторно исто...

ако најде некој линк од каде да спуштам пач нека ми прати, не замарам више :helou:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Еј момци, му треба на другаров КРАК за Frozen Throne не за обичната Warcraft туку Frozen Throne знаете за што зборувам. Ама КРАКОТ да не е со вирусе, да не го ебава пок.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Слегнав од интернет Warcraft III и Frozen Throne заедно и прво инсталирав Warcraft III и ја оклучив и еве што пишува :mad:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Да ве прашам нешто, се работи за COUNTER STRIKE 1.6 ја инсталирав, и кога сакам да ја уклучам нејке се појавува црно и пак се враќа назад, ја симнував од 100 различни сајтови и торенти ама пак ништо. Се работи за WINDOWS XP SP2 со инсталирани најнови драјвери на се и сешто, пробано и со изгасен firewall и пак ништо, некој да има некаква идеа до што може да е, и како да го решам проблемот??????

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Да ве прашам нешто, се работи за COUNTER STRIKE 1.6 ја инсталирав, и кога сакам да ја уклучам нејке се појавува црно и пак се враќа назад, ја симнував од 100 различни сајтови и торенти ама пак ништо. Се работи за WINDOWS XP SP2 со инсталирани најнови драјвери на се и сешто, пробано и со изгасен firewall и пак ништо, некој да има некаква идеа до што може да е, и како да го решам проблемот??????
Нели можеш да дадеш скриншот да видаме по убаво :)

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Нели можеш да дадеш скриншот да видаме по убаво :)
Брат тоа е финтата, што ништо не се појавува, кликнуваш на неа, ти се појавува црна слика и одма се гаси, ни ерор да се јави ни ништо..:toe::toe:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Вака сега, кога играм Frozen Throne (не само DotA) ко ќе стегнам ENTER за да напишам нешо, немојт да пишам букви, а бројки мојт :). Ко ќе фрлам магија на буква, мојт. Да кажите шо е проблемов, вечно ќе ви сум благодарен. :)

пс. Чудно, а? :nesvest::)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Вака сега, кога играм Frozen Throne (не само DotA) ко ќе стегнам ENTER за да напишам нешо, немојт да пишам букви, а бројки мојт :). Ко ќе фрлам магија на буква, мојт. Да кажите шо е проблемов, вечно ќе ви сум благодарен. :)

пс. Чудно, а? :nesvest::)
Да не ти е наместено на кирилична поддршка?

Ако неможеш да пишуваш, пробај стисни ALT + SHIFT па после пишувај.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Корун ај оди на 118 страна и види дали ке ми помогнеш:)::D:
Некој крак стави?
Пробај ја на друг РС види дали ќе работи. Ако не, симни нова, од друго место, друга верзија, понова.... Битно различна да е од таа што си ја симнал.

Kajgana Shop

На врв Bottom