Помош за проекти по филозофија и психологија

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.821
Поени од реакции
8.837
Ако ви е потребна семинарска/проектна психологија/социологија, го работам тоа :)

Член од
9 март 2009
Мислења
212
Поени од реакции
24
Барам тема за дипломска по психологија (Highly recommended - да има лесно достапен материјал на нет)- некоја идеја? (само да не е акнсиозност :P)
благодарам

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.821
Поени од реакции
8.837
Барам тема за дипломска по психологија (Highly recommended - да има лесно достапен материјал на нет)- некоја идеја? (само да не е акнсиозност :P)
благодарам
Јас би одбрала нешто од психопатологија. Не сум сигурна колку има материјали на нет.
Можеш од областа на Социјална Псих. - имаш мислам доста за методите на психолозите, пристапот итн. во социјалната работа.

Член од
15 март 2010
Мислења
603
Поени од реакции
1.807
Страна некоја на македонски каде што можам да најдам материјал за Авицена и Аверорес... ????
Или некој да не има готова семинарска? :D

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Дечки има ли некој истражување готово, развојна психологија, за испитување на предоперационалното мислење? Многу ми требааа за утре ми е! Фала однапред ако има некој...

Член од
16 јуни 2010
Мислења
108
Поени од реакции
21
Дечки, некој да има семинарска по психологија, за било што, ве молам нека ме исконтактира. Фала многу :))

Член од
5 јули 2011
Мислења
34
Поени од реакции
17
дали некој има есеј така повеќе странички за Идеалната држава на Платон.. ? Фала

Член од
18 септември 2011
Мислења
221
Поени од реакции
24
Дали некој може да ми каже некое дело од Фројд во кое се наоѓа теоријата за детето и за семејството ? ( н знам ни дали постои)

Член од
15 декември 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
помош за проектна по филозофија. Темата ми е нациите и национализам. Ако може помош!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Дали на некој му се наоѓа материјалче за карактеристики на личен идентитет во рана зрелост? Најдов многу на интернет, има на англиски, ама ако имате вие нешо на македонски многу би ми користело :) Фала однапред!

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Другари,
некој да не има дома некој есеј на темата поврзана со Универзален филозофски систем кај претставниците на германската класична филозофија ( Фихте,Шелинг) ?
У случај да му се најде,ако може и ако сака да ми ја даде да видам што како.
Фала

Член од
30 мај 2012
Мислења
5
Поени од реакции
0
Mi treba esej na tema : dali mozat maliye drzavi da go nametnat svojot stav na megjunarodna scena? Od 300 do 400 zbora..

Член од
19 јуни 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво на сите:

Дали некој од вас се занимава со изработка на трудови по филозофија, или барем да ми препорача некој професионалец (студент, апсолвент, професор по филозофија) кој се занимава со пишување на трудови?
Нормално дека секој труд го плаќам спрема тоа како ке се договориме.

m_lazov@yahoo.com

Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom