ЗДРАВО, А ПРОЕКНИ ЗА МАТУРА ИЗРАБОТУВАШ ПО ФИЛОЗОФИЈА ?кој сака да му пишувам есеи и семинарски од областа на филозофијата и етиката нека ме побара мене, без работа сум па кој сака бујрум!
ЗДРАВО, А ПРОЕКНИ ЗА МАТУРА ИЗРАБОТУВАШ ПО ФИЛОЗОФИЈА ?кој сака да му пишувам есеи и семинарски од областа на филозофијата и етиката нека ме побара мене, без работа сум па кој сака бујрум!
А ФИЛОЗОФИЈА ПРОЕКНА ЗА МАТУРА ?Ако ви е потребна семинарска/проектна психологија/социологија, го работам тоа![]()
[DOUBLEPOST=1395262837][/DOUBLEPOST]кој сака да му пишувам есеи и семинарски од областа на филозофијата и етиката нека ме побара мене, без работа сум па кој сака бујрум!
Бате, се вработи ли ? Дали уште важи понудата?кој сака да му пишувам есеи и семинарски од областа на филозофијата и етиката нека ме побара мене, без работа сум па кој сака бујрум!
Jok, ne se vrabotiv. Uste vazi ponudata.[DOUBLEPOST=1395269733][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1395262837][/DOUBLEPOST]
Бате, се вработи ли ? Дали уште важи понудата?( не да ми пишуваш , само имам нејасни работи)
Jas ja izrabotuvam ako sakate za detali vo pp.[DOUBLEPOST=1395270082][/DOUBLEPOST]Здраво, ми треба проектна (или семинарска, сеедно) по филозофија за
Jean-Paul Sartre
Однапред благодарам.
Jas ja izrabotuvam ako sakate za detali vo pp.Здраво, ми треба проектна (или семинарска, сеедно) по филозофија за
Jean-Paul Sartre
Однапред благодарам.
mozam jas, za detali u pp.MALA POMOS ZA SEMINARSKA.... NA TEMATA 10-TE BOZJI ZAPOVEDI I HRISTIJANSTVO![]()
да истакнам дека ги читам со разбирање.Jok, ne se vrabotiv. Uste vazi ponudata.
Значи не знам кои какви гранки ги има психологијата , интерперсонална комуникација мислам дека е она што ме интересира ... Реакциите на луѓето? нешто така ?! Незнам во која категорија спаѓаат .....читам такви психолошки книги можда имам прочитано Над 25 рандом книги во кои спаѓаат тешки и лесни и пак не знам кое е што е
![]()