ЗДРАВО, А ПРОЕКНИ ЗА МАТУРА ИЗРАБОТУВАШ ПО ФИЛОЗОФИЈА ?кој сака да му пишувам есеи и семинарски од областа на филозофијата и етиката нека ме побара мене, без работа сум па кој сака бујрум!
ЗДРАВО, А ПРОЕКНИ ЗА МАТУРА ИЗРАБОТУВАШ ПО ФИЛОЗОФИЈА ?кој сака да му пишувам есеи и семинарски од областа на филозофијата и етиката нека ме побара мене, без работа сум па кој сака бујрум!
А ФИЛОЗОФИЈА ПРОЕКНА ЗА МАТУРА ?Ако ви е потребна семинарска/проектна психологија/социологија, го работам тоа
[DOUBLEPOST=1395262837][/DOUBLEPOST]кој сака да му пишувам есеи и семинарски од областа на филозофијата и етиката нека ме побара мене, без работа сум па кој сака бујрум!
Бате, се вработи ли ? Дали уште важи понудата? ( не да ми пишуваш , само имам нејасни работи)кој сака да му пишувам есеи и семинарски од областа на филозофијата и етиката нека ме побара мене, без работа сум па кој сака бујрум!
Jok, ne se vrabotiv. Uste vazi ponudata.[DOUBLEPOST=1395269733][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1395262837][/DOUBLEPOST]
Бате, се вработи ли ? Дали уште важи понудата? ( не да ми пишуваш , само имам нејасни работи)
Jas ja izrabotuvam ako sakate za detali vo pp.[DOUBLEPOST=1395270082][/DOUBLEPOST]Здраво, ми треба проектна (или семинарска, сеедно) по филозофија за
Jean-Paul Sartre
Однапред благодарам.
Jas ja izrabotuvam ako sakate za detali vo pp.Здраво, ми треба проектна (или семинарска, сеедно) по филозофија за
Jean-Paul Sartre
Однапред благодарам.
mozam jas, za detali u pp.MALA POMOS ZA SEMINARSKA.... NA TEMATA 10-TE BOZJI ZAPOVEDI I HRISTIJANSTVO
да истакнам дека ги читам со разбирање.Jok, ne se vrabotiv. Uste vazi ponudata.
Значи не знам кои какви гранки ги има психологијата , интерперсонална комуникација мислам дека е она што ме интересира ... Реакциите на луѓето ? нешто така ?! Незнам во која категорија спаѓаат .....читам такви психолошки книги можда имам прочитано Над 25 рандом книги во кои спаѓаат тешки и лесни и пак не знам кое е што е