Помош за избор на средна класа телефон

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.470
Поени од реакции
58.900
Од понудениве Алкателот ги гази другиве...
4.3 инчи екран, 1.4ghz процесор, HSDPA 14.4 Mbps, доволно да се одлучам за тој

Но тој голем екран колку е добар толку и е лош... Еден другар има алкател 991, со 4 инчи екран, и прилично е голем телефонот...не е баш за секој ден низ џеб за ало-ало :D
Ако ти е за интернет и за игрици, одличен e... :)

Сега читав во една друга тема, се жалат на Wifi-то на 995...дали навистина има проблем, или незнаат да го користат...незнам :D

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Има добри перформанси ама е бавен????
извинете за грешката. Другар ми имаше јас мислев дека е земена оригинал, таа да ти биде кинеска за 50$ :D Бавна е неговата како кога ќе отвориш камера на Nokia 2630 :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Се мислам кој телефон да го земам Alcatel 995 или LG l5 ПОМОШ ?
Јас сум повеќе за LG некако подобра фирма се ама па е помал екранот :)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Нема двоумење OT-995 го гази L5 во секој поглед.
И немој да се секираш за тоа што зимаш Alcatel, како што реков претходно новите модели со Андорид воопшто не се шкарт.

Член од
2 март 2011
Мислења
99
Поени од реакции
12
Кој од овие да го изберам според вас
LG L3 ; SONY XPERIA TIPO ; ALCATEL 991
Сакам да прашам дали има некоја голема разлика мегу HSDPA 3.6 i 7,2​

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php

што мислите за овој телефон дали вреди да се платат 3600 денари (половен)
Во никој случај ... тешко жалосен телефон со виндоус мобајл, стара школа е незенам за што ќе ти е
за тие пари ќе најдеш x8 или нешто слично ефтино со андроид или wildfire обичниот

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
Кој од овие да го изберам според вас​
Сакам да прашам дали има некоја голема разлика мегу HSDPA 3.6 i 7,2​
јас би ти рекол SONY XPERIA TIPO а ALCATEL 991 не е лош само ако сакаш да го рутираш тешко дека ке може плус на тоа и нема абдејт за него.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Во никој случај ... тешко жалосен телефон со виндоус мобајл, стара школа е незенам за што ќе ти е
за тие пари ќе најдеш x8 или нешто слично ефтино со андроид или wildfire обичниот
по 4500 на х8 и на wildfire mu baraja тешко поевтини.

Член од
2 март 2011
Мислења
99
Поени од реакции
12
јас би ти рекол SONY XPERIA TIPO а ALCATEL 991 не е лош само ако сакаш да го рутираш тешко дека ке може плус на тоа и нема абдејт за него.
Пријател нит знам што е тоа рутирање нит ништо телефонот го користам само за зборење смс чат пат ако проверам нет и најбитно ми е ГПС навигацијата така да за рутирања игри не ме интересира
--- надополнето: 1 септември 2012 во 00:59 ---
Пријател нит знам што е тоа рутирање нит ништо телефонот го користам само за зборење смс чат пат ако проверам нет и најбитно ми е ГПС навигацијата така да за рутирања игри не ме интересира

Член од
30 октомври 2008
Мислења
56
Поени од реакции
5
Pomognete mi da se resam megju ovie telefoncinja, priblizno ista cena im se no ne znam koj e najdobar

lg l5
Alcatel ot 995
Htc desire c
Sony ericsson xperia mini pro
Samsung galaxy ace S5830

Koj spored vas ima najdobri performansi i e najdobar da go kupam? Fala odnapred za bilo kakva sugestija
Јас би ти препорачал да ги разгледаш ОТ-995 и Lumia 710 , речиси исти перформанси само разлика во големината на екранот и OS .

Kajgana Shop

На врв Bottom