- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.811
- Поени од реакции
- 42.447
па и за тие ствари глеј со више рам, не моеш да тераш вин 10 или вин 7 со 2 гб рам.Зa ФБ и реклaмa 5 ке им служи. Зaтoa и бaрaм нештo тaкa
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
па и за тие ствари глеј со више рам, не моеш да тераш вин 10 или вин 7 со 2 гб рам.Зa ФБ и реклaмa 5 ке им служи. Зaтoa и бaрaм нештo тaкa
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Благодарам, очигледно ќе морам да се распрашам убаво додека не ми се преполовил сосема компјутерот.... нрмално дека може да се поправи однсно било кој сервис за компјутери можат да ти го сменат ЛЦД панел (екран) за 30-50 Е !
Мене за мојата Тошиба ми бараа 100 евра, па најдов половен екран за 50 евра и сам си го заменив.Ауууу, 100 + евра..па незнам дали ќе се исплати да го сменам или нов лаптоп да си купам?
мене ми треба само за дома, за играње, читање, за на форумиве..така, за забава а не работам ништо на него.
Што ми предлагаш, нели има и за 12 ооо ден.нови лаптопи?
mozi da se rasipi brzo vratigo odkajsto si go kupilaDecki zemav lap top acer no problemot e sto tek sega primetiv oti start kopceto e meko kako onie na bukvite na tastaturataa ne e potvrdo kako na drugi lap topi sto sum videla. Dali takvo meko start kopce moze pobrzo da se rasipe? Ili da ne panicam za dzabe. Fala na sovetot
Po sodrzinata na tvoite prethodni postovi mozam samo da zaklucam deka ne e ozbilen odg.mozi da se rasipi brzo vratigo odkajsto si go kupila
/* Pa nemoze da bide ozbilen koga postavuvas smesni prasanjaPo sodrzinata na tvoite prethodni postovi mozam samo da zaklucam deka ne e ozbilen odg.
Pa ne mi e smesno koga kje dadam 400 evra za nesto so moze da se rasipe za godina-dve. Zatoa i panicam./* Pa nemoze da bide ozbilen koga postavuvas smesni prasanja
da eve jas sega solzi ronam sho mi go udri pred pola saat grom televizorot 500 evrici otidoa onaka labavo pred 3 meseci go kupiv Ne se zamaraj dali ke se rasipe cepaj go dur teraPa ne mi e smesno koga kje dadam 400 evra za nesto so moze da se rasipe za godina-dve. Zatoa i panicam.
не од масачусец хехехехеKaj grom denes na ova sonce. Ti od aljaska da ne pises. Haha