Во принцип кај АСУС ќе добиеш повеќе за дадените пари или ако имаат иста конфигурација, асусот секако би бил поефтин. И јас имав таква дилема пред 2 недели и пак си избрав асус како претходно задоволен корисник и мислам не згрешив, еве 2 недели како го имам, презадоволен сум.Asus или Dell? Јас имам Dell и сум мн задоволен, ама ми е купен од америка, и знам дека има голема разлика.. така да прашањето ми е ако бирам лаптоп по марка кој да изберам. И двата има i3-3217U и intel hd 4000 графика.
Сакам да земам со промо понудата на ОНЕ телефон, интернет и тв, така да двата се песлати и двата се со исти перформансиВо принцип кај АСУС ќе добиеш повеќе за дадените пари или ако имаат иста конфигурација, асусот секако би бил поефтин. И јас имав таква дилема пред 2 недели и пак си избрав асус како претходно задоволен корисник и мислам не згрешив, еве 2 недели како го имам, презадоволен сум.
Шо збор ти е ова? Инаку јас како стар корисник на асус во случајов би продолжил пак со асус. Тимот кој победува не се менуваСакам да земам со промо понудата на ОНЕ телефон, интернет и тв, така да двата се песлати и двата се со исти перформанси
Слична на nvidia 740MКаква графичка да има?