- Член од
- 25 февруари 2009
- Мислења
- 1.565
- Поени од реакции
- 417
Не само на мене и на другиМалку подетално напишав,ама можеби ке ти се најде![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Не само на мене и на другиМалку подетално напишав,ама можеби ке ти се најде![]()
Скенирај, можеби е вирус. Ако има, избриши ги, ако не - супер. После, симни CCleaner, би требало да заврши работа со избришаните фајлови.Вака сеа .. имам проблем со Recycle Bin .. веке подолго време кога ке сакам да избришам нешто од него и кога ке одам empty recycle bin ми заокчува и морам да го рестарт пц ..дали може да е до некој вирус или ??
Симни ја програмава Unlocker и со неа отклучи го фајлот и потоа избриши гоАј кажете ми како да избришам ова autorun.inf. Ми пишува дека е во G :icon_conf пробав со тоа во цмд, некје, пробав во сејф мод пак некје, скенирав со нод,суперантиспајвер,спајбот, малварбајтс ПАК НЕКЈЕ :lud: ај некој совет![]()
Симни ја програмава Unlocker и со неа отклучи го фајлот и потоа избриши го![]()
Епа брате ќе го избришеш C и нема да имаш проблеми ни со шилд ни со усбНекјеше со тоа,зашто неможеше да се најде фајлот, тој беше на усб фактички и со Resident Shield му напраив АШ![]()
Combofix bi trebalo da ti pomogne ako seuste imas problemПроблем...
Коа правам нешто (најчесто пишувам текст) прозорецот постанува неактивен. Пуштив NOD со најновите апдејтови и честопати пронаоѓа понекој тројанец. Истотака забележав со тек на врваат веб страни за кои појма неам преку Интернет Експлорерот (а користам Мозила). Ги исчистив и колачињата и кај едниот и кај другиот. Пуштив пак Антивирус и као ок е се` и пак се појавува ебаната веб страна. После тоа пак почнува неактивност на прозорецот (посивува) па треба да кликам за да го активирам. Понекоаш сам се активира и пак се враќа на старото. Сигурен сум дека е вирус но не можам комплетно да го елиминирам оти ќе повторам пак коа ќе го локализирам со аNOD и исчистам, по некое време страницата се отвара пак. И пак иста прича. Help anyone?
Moментот е што Е на македонски..Ај истото напиши го на македонски?
Па сакаш да форматираш или фрагментираш?:icon_confпоздрав до сите...
вака, имам проблем со компј. сакам да фооргматирам и ок процедурата ми оди супер кога ме прашува дали сакам рипајр или сингап на виндовсот не можам да притиснам ентер од тастатурата значи ми кочи тасатурата и маусот...што проблеом може да биде овој, хардискот мие проблем или што...инаку долго време го држев без анти вирус па може е до вирусот некој па дајте некој анти вирус овде, пробав авира не прима, нод32 не,аваст не...
ок.