Помош: Барам софтвер

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Како се викаше тоа програмата што се пушта и автоматски на секои две три секунди да превчитува и така цел ден, за на Гугл и на Јаху ми треба.

Член од
10 мај 2009
Мислења
89
Поени од реакции
16
--- надополнето: Oct 15, 2011 6:14 PM ---
Dali nekoj znae nekoe programce za vadenje na del od pesna.na primer mi se sviga samo refreenot ,da go izvadam samo toj del i da si go stavam na telefonot taka da mi zvone.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Dali nekoj znae nekoe programce za vadenje na del od pesna.na primer mi se sviga samo refreenot ,da go izvadam samo toj del i da si go stavam na telefonot taka da mi zvone.
Ако имаш неро, во него имаш програмче Nero Wave Editor. Со него што сакаш можеш да правиш, да сечеш да лепиш парчиња од песни, да додавааш ефекти, филтри итн..... и да ја снимиш во кој сакаш формат.

Член од
10 мај 2009
Мислења
89
Поени од реакции
16
Ако имаш неро, во него имаш програмче Nero Wave Editor. Со него што сакаш можеш да правиш, да сечеш да лепиш парчиња од песни, да додавааш ефекти, филтри итн..... и да ја снимиш во кој сакаш формат.
Nero nemam oti koristam ashampoo burning studio ama mora da ima nekoe takvo slicno programce treba samo da se procepka na google.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Здраво дечки! Ќе ве молам за помош... Ми треба програма за едитирање на видеа... значи сакам да кажам да кратам да додавам, музика ова она, а да не е тоа Windows Movie Maker зашто едноставно ги нема сите потребни алатки. Ви давам видео за пример (малце погледнете го, да ви стане јасно за што зборувам), значи да можам да ги додавам тие сликичките, срцињата, шарите и слично... би било фино ако е бесплатно или да можам да најдам сериски број.... ФАЛА! :love:

--- надополнето: Oct 25, 2011 11:20 PM ---
http://www.mp3cutter.org/

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
може некој да ми даде линк за AutoCAD portable од постарите верзии 2007/2008

F

FuckYouAll

Гостин
Ако може некој да ми каже од кај да го спуштам Microsoft Access 2010 или 2007, може и триал да е.

Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
Treba da spustis trial version na office paketot. Istiot go imas na stranata na microsoft, na delot za search pisi office 2007 i ke ti dade. ili baraj na thepiratebay

Kajgana Shop

На врв Bottom