Помош: Барам еден филм!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.454
Поени од реакции
87.197
Филмов е постар мислам дека е од 90те а можда и 80те.Еден дечко со своето куче ја чека својата девојка на состанок. Ама има големо невреме во градот и го удира гром, и кога ќе се освести дознава дека му се замениле телата со кучето :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Филмов е постар мислам дека е од 90те а можда и 80те.Еден дечко со своето куче ја чека својата девојка на состанок. Ама има големо невреме во градот и го удира гром, и кога ќе се освести дознава дека му се замениле телата со кучето :)
http://www.imdb.com/title/tt0190371/
можеби овој

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
never back down- nesto kako kickbox odlicen gilm
--- надополнето: Jul 28, 2011 11:48 PM ---
edna citatelka na forumov vo eden post imase kazuvano za filmot ama nemozam da go najdam toj post inaku filmot se rabotase za masoni templari ili nov svedski poredok znaci vo tie dve temi nekade bese postot posto temite se obemni nemozev da go najdam imeto na toj film ako slucajno toj so go raskaza toj film go procita postov bi sakal da mi go kazi imeto inaku vo filmot se rabotel za nekoj prsten koj cerkata go videla kaj svojot tatko itn ....
gledan mi e , fala anyway

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Едно женско и едно машко ги ставаат во кутии и тие се будат во иднината.Луѓето се многу глупави и се е компјутеризирано.Филмот не беше многу познат.
Фала однапред. :)

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Филмот е малце постар, како дете на видео касета го гледав.

Мислам дека е кинески филм (можеби е и јапонски, ама на кинези ми личеа* актерите), комедија. Се работи за еден човек и неговиот ресторан за печени патки, ресторанов му е стар, ти реков ми рече... Доаѓа нова компанија т.е. нов синџир на ресторани во местото (градот) и отвара свој ресторан, многу по модерен, по чист, по све. И толку памтам, знам дека на крајот овој успеа да ’’победи’’. Не сум баш сигурен дали беше обичен конкурент противникот или синџир на ресторани...

*Кинезите се малце по темни. :O

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не барам филм туку серија, на Алфа ја начекав сега, ама незнам како и е оригиналното име.
На Алфа ја пишува како Потрага, а во серијава ги бркаат 100те најбарани криминалци во САД.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
барам еден филм го даваја порано на нашиве тв.. се работи за едно бебе ке избега од домаму и цел филм 2ца глупи мажи ке го бркаат и цело време ке ги дупчи ова.. друго незнам од филмов, фала :D

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
барам еден филм го даваја порано на нашиве тв.. се работи за едно бебе ке избега од домаму и цел филм 2ца глупи мажи ке го бркаат и цело време ке ги дупчи ова.. друго незнам од филмов, фала :D
Ваљда мислиш на Baby's Day Out (1994)
http://www.imdb.com/title/tt0109190/

Член од
11 август 2008
Мислења
36
Поени од реакции
6
Филмот е со некоја група на луѓе (не се сеќавам колку), кои се заклучени во куќа и демек последниот што ќе остане жив ќе земе некоја сума на пари. Знам на крајот (само крајот и го гледав) една типка победува и кога и ја отвараат вратата влага у друга куќа кај што гледа скроз други луѓе и сите имаат актовки со пари. Го имаат давано и по нашиве телевизии, само незнам на кои.
ALSO
Го знам филмов од зборење само, го немам гледано. У некоја соба ставаат исто група луѓе и им даваат тест што треба да го решат. На листот т.е. тестот нема ништо, значи празни се листовите. Мислам дека финтата беше дека не смее никој да збори меѓу себе, или у тој стил нешто.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Филмот е со некоја група на луѓе (не се сеќавам колку), кои се заклучени во куќа и демек последниот што ќе остане жив ќе земе некоја сума на пари. Знам на крајот (само крајот и го гледав) една типка победува и кога и ја отвараат вратата влага у друга куќа кај што гледа скроз други луѓе и сите имаат актовки со пари. Го имаат давано и по нашиве телевизии, само незнам на кои.
ALSO
Го знам филмов од зборење само, го немам гледано. У некоја соба ставаат исто група луѓе и им даваат тест што треба да го решат. На листот т.е. тестот нема ништо, значи празни се листовите. Мислам дека финтата беше дека не смее никој да збори меѓу себе, или у тој стил нешто.
За првиот не знам да ти кажам, али вториот што го бараш е Exam.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479

.
http://www.imdb.com/title/tt0395585/

Kajgana Shop

На врв Bottom