Помош: Барам еден филм!

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Го загледав некни додека чекав бурито за појадок, филмот е со Едвард Нортон во главна улога и начекав само неколку сцени,но ме заинтигрира да го гледам. Има сцена со некој ориентален учител (Кинез или Јапонец) каде го учи некоја техника на дишење и потоа го шамареше за го намали гневот. Потоа или претходно имаше сцена каде што работи во некоја фабрика, па се појави една девојка супер жешка (изгледаше како Хиспанка, ама гледав преку шанк и не забележав најдобро) која исто беше облечена во работнички комбилизон. (најверојатно колешка).

Толку знам за филмов

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Го загледав некни додека чекав бурито за појадок, филмот е со Едвард Нортон во главна улога и начекав само неколку сцени,но ме заинтигрира да го гледам. Има сцена со некој ориентален учител (Кинез или Јапонец) каде го учи некоја техника на дишење и потоа го шамареше за го намали гневот. Потоа или претходно имаше сцена каде што работи во некоја фабрика, па се појави една девојка супер жешка (изгледаше како Хиспанка, ама гледав преку шанк и не забележав најдобро) која исто беше облечена во работнички комбилизон. (најверојатно колешка).

Толку знам за филмов

T

Tetro

Гостин
Коко се вика филмот на Сител, оригиналното име?
Сајтот им е лудница.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.189
Поени од реакции
8.266
Не можам точно да кажам, зашто го имам смешано со Knights Tale. Мислам дека беше за еден младич, кој е многу добар со мечот нели, знам една од почетните сцени беше во некоја куќа, рипаше дечково од втори спрат, се тепаше со некои витези...многу бледо ми текнува, ама бар знам акцијата фасцинираше, онака несериозен филм е...if you get my drift. :)
http://www.imdb.com/title/tt0300556/
http://www.imdb.com/title/tt0402894/

Овие ?
--- надополнето: Jul 10, 2011 10:02 AM ---
Коко се вика филмот на Сител, оригиналното име?
Сајтот им е лудница.
http://www.imdb.com/title/tt0088933/

ovoj?

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.705
Поени од реакции
1.105
Ми треба да најдам една постара серија друштво нон стоп си седат покрај оган и секоја различна серија секој кажува своја приказна нешто околу тоа се вртеше незнам точно 3 машки и 2 девојки беа и на крај кога завршуваше епизодата стануваше еден од нив и истураше песок врз оганот. Може ли некој да ми го најде го барам со векови :( :( !?!?!

G

_Ghost_

Гостин
Ми треба да најдам една постара серија друштво нон стоп си седат покрај оган и секоја различна серија секој кажува своја приказна нешто околу тоа се вртеше незнам точно 3 машки и 2 девојки беа и на крај кога завршуваше епизодата стануваше еден од нив и истураше песок врз оганот. Може ли некој да ми го најде го барам со векови :( :( !?!?!
Are you afraid of the dark?

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
narode mi treba vasa pomos
se raboti za film so LIAM NEESON mislam tipov vo suma naodza devojka sto ne znae da zbori i nema nikakvi drustveni sposobnosti sum go gledal odamna ama ne se sekavam na imeto na filmot ako moze pomos

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Типот го носат на еден остров.. таму има само убијци, ги депортираат од затворот... и има едни дивјаци, и други кои пробуваат да живеат во цивилизација, имаат направено тврдина...
и тие дивјаците ке ги нападнат овие цивилизираните ама типо ке им ги скрши кичмите на сите...
како се викаше тоа филм? :)

F

Frankie Yale

Гостин
Типот го носат на еден остров.. таму има само убијци, ги депортираат од затворот... и има едни дивјаци, и други кои пробуваат да живеат во цивилизација, имаат направено тврдина...
и тие дивјаците ке ги нападнат овие цивилизираните ама типо ке им ги скрши кичмите на сите...
како се викаше тоа филм? :)
http://www.imdb.com/title/tt0110678/ ?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
imdb link од една серија што одеше најверојатно на сител(одамна) ... неверојатни приказни/натприродни ствари.. наратор беше еден што личи на овој, со многу мала шанса да е навистина тој

Kajgana Shop

На врв Bottom