Помош: Барам еден филм!

Член од
22 јуни 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Zdravo pak, baram eden film so bombas glavniot lik bese poznat glumec vo filmot samo ne mi teknuva koj bese filmot bese dosta poznat na vremeto, znaci vaka znam deka bombasot na krajot od filmot ke go najdat vo eden brod i znam deka na detektivot zenata svirese vo nekoja filharmoniski orkestar pa bombasot ke i postavi bomba vo kolata na sopirackite mislam ama detektivot ke dojde i ke ja spasi belkim na nekoj ke mu tekne i znam deka na detektivot drugarot bombasot ke go ubie ke go zakaci na stol so bomba se mi se cini aj da vidam dali na nekoj ke mu nekne nesto.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.678
Синојка на А1 го даваја филмов, на програмата стои дека се вика "Заплеткани"
ако му е познато на некого нека даде линк од imdb.com

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Не се сеќавам добро на филмов, знам само дека е стар, и на две сцени.

Значи дешавката е во школо, студент оди да пуши во вц, директорката дознава и е бесна на тоа и оди да види кој е таму, па се уклучува алармот и не знам како оди понатаму.

Друга сцена е еден од учениците кради мотор од друг, го бои друга боја и му го продава на истиов тип од кој го зема, за повторно пак да го земе од него и така.

T

Tetro

Гостин

Значи дешавката е во школо, студент оди да пуши во вц, директорката дознава и е бесна на тоа и оди да види кој е таму, па се уклучува алармот и не знам како оди понатаму.

Друга сцена е еден од учениците кради мотор од друг, го бои друга боја и му го продава на истиов тип од кој го зема, за повторно пак да го земе од него и така.
Интересен филм :)
http://www.youtube.com/watch?v=1xh3s-zRdZ0

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Едно филмче сместено во среден век, со плав дечко (ваљда, зашто мислев дека е Хит Леџер), има добри акциони сцени со мечување и слично, ваљда е од 2000та па навака...

Јас мислев дека тоа е "A Knights Tale", ама не бил, сум смешал нешто...

F

Frankie Yale

Гостин
Едно филмче сместено во среден век, со плав дечко (ваљда, зашто мислев дека е Хит Леџер), има добри акциони сцени со мечување и слично, ваљда е од 2000та па навака...

Јас мислев дека тоа е "A Knights Tale", ама не бил, сум смешал нешто...
Ne e so Hit Ledzer, dejstvoto se odviva vo sreden vek i ima dobri akcioni sceni i mecuvanja... Poveke detali, vaka nisto ne pravime.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
абе имаше еден филм со една курва шо ги убиваше нејзините платеници и им ги земаше парите и се но еден ке проба но ке биде убиеана не ми текнува како се викаше филмот

K

kalimer0

Гостин
абе имаше еден филм со една курва шо ги убиваше нејзините платеници и им ги земаше парите и се но еден ке проба но ке биде убиеана не ми текнува како се викаше филмот
Се сомневам дека е овој но ајде да пробам
Killer Bitch (2010)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ne e so Hit Ledzer, dejstvoto se odviva vo sreden vek i ima dobri akcioni sceni i mecuvanja... Poveke detali, vaka nisto ne pravime.
Не можам точно да кажам, зашто го имам смешано со Knights Tale. Мислам дека беше за еден младич, кој е многу добар со мечот нели, знам една од почетните сцени беше во некоја куќа, рипаше дечково од втори спрат, се тепаше со некои витези...многу бледо ми текнува, ама бар знам акцијата фасцинираше, онака несериозен филм е...if you get my drift. :)

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31

*ahem* Значи никој не знае?

Kajgana Shop

На врв Bottom