Помош: Барам еден филм!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.633
Поени од реакции
88.264
Одамна гледав еден филм каде што неколку луѓе одат во коцкести бели како простории и се отвора низ коцката како отвор и одат во друга таква просторија.. Нешто како времеплов,не знам..Одамна го гледав овој филм,ама не му го знам името,интересен беше...

Na a1 si go gledal taka?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114
:eek:ftopic:Момци се извинувам не е место за ова ама не знам каде да прашам .......
онаа рекламата со оној што ќе го мани инфаркт или што беше како се вика....т.е. како да ја најдам на youtube????
Кога му кажува на еден помлад до него што имал како имал...пријавувал турска стока како наша ова она....на крај кога ќе се расипи комбето за брза помош и ќе умри

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
:eek:ftopic:Момци се извинувам не е место за ова ама не знам каде да прашам .......
онаа рекламата со оној што ќе го мани инфаркт или што беше како се вика....т.е. како да ја најдам на youtube????
Кога му кажува на еден помлад до него што имал како имал...пријавувал турска стока како наша ова она....на крај кога ќе се расипи комбето за брза помош и ќе умри
Интересна реклама со Сенко Велинов,ама не можев да ја најдам ни јас.

С

Спенсер

Гостин
Филм... со тркање со коли... главниот лик личи премногу на Торес... избегал од америка,у германија е дојден... и ке се трка нешто... зашо нема своја кола ке вози за бизнисменот Г. (не му го знам цело име...)

ке изнајми БМВ од гаража,а БМВто е на една женска... на крај,лошиот келав тркач,кој им ги сече рацете на оние кои ке изгубат ке умре... незнам како да го објаснам! на канал 5 го даваат двапати до сега и никако од почеток... барав на ИМБД и ништо...

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Fast and Furious ... дали можи некој да ми ги најди сите делови на Торент и да ми ги прати на ПП. Фала однапред.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
^ ќе ти ги пратам ја таму кај 3 саат немам сега време.

Мене ако може некој да ми даде торент за The Expendables. Го нема на Замунда уште!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Значи барам еден филм со претседателот на америка е коа ке го киднапираат...Се се дешава у еден негов приватен авион па како и обично терористи има у авионот со скриени оружја у вц-то ама тие терористи уствари се поранешни маринци и го чувале претседателот..А со него во авионот се скоро сите министери и ке ги заклучат у една конференциска сала а претседателот ке сакаат да го најдат ама уствари коа се откриа терористиве имаше акција и еден тип му помогна да иде во некоја капсула за спасување и после коа дознаа овие дека избегал почнаа да се закануваат со убивање на министрите а овој уствари исто маринец бил и не избегал се скрил па после сам ке ги ликвидира нешто 1 по 1 и на крај да ги ослободи сите па со падобрани ке рипаат сите и само за него снема падобран па му праќаа некој авиони да го извадат па со јажиња едвај го извлекоа..доста добар филм и пред 2-3 месеца го имаше на а1....

Член од
8 јуни 2010
Мислења
158
Поени од реакции
9
Да не знае некој за овој филм.Еден човек продава вреќа марихуана во Колумбија,па краде авион и оди за Америка.Таму започнува бизнис со дрога.Оди во затвор неколку пати ама за малку дрога.Пред да оди во затвор во колата му останува една вреќа хероин.И оди во затвор ама заборава за дрогата.Ќерка му сака да оди некаде ама не сум сигурен точно каде.И излегува од затвор и одат со жена му на забава некоја и на овој му текнува за дрогата.И и кажува на жена му и се скараа нешто а позади нив полиција.Ги застануваат и му викаат отвори гепек и овој отвара и вреќата таму стои.Едниот полицаец пробува и вика чист хероин.Го апсат и добива уште 20 години затвор.Значи од филмот толку знам не знам ни година ни глумци ни ништо.Кој ќе го најде(ако некој го најде) има гајба пиво од мене.:pos2:

С

Спенсер

Гостин
Значи барам еден филм со претседателот на америка е коа ке го киднапираат...Се се дешава у еден негов приватен авион па како и обично терористи има у авионот со скриени оружја у вц-то ама тие терористи уствари се поранешни маринци и го чувале претседателот..А со него во авионот се скоро сите министери и ке ги заклучат у една конференциска сала а претседателот ке сакаат да го најдат ама уствари коа се откриа терористиве имаше акција и еден тип му помогна да иде во некоја капсула за спасување и после коа дознаа овие дека избегал почнаа да се закануваат со убивање на министрите а овој уствари исто маринец бил и не избегал се скрил па после сам ке ги ликвидира нешто 1 по 1 и на крај да ги ослободи сите па со падобрани ке рипаат сите и само за него снема падобран па му праќаа некој авиони да го извадат па со јажиња едвај го извлекоа..доста добар филм и пред 2-3 месеца го имаше на а1....
Харисон Форд да кажеше ќе беше доволно :)

овој е нели?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Каде ми е постот за Пи?!

Го барам филмот на Дарен Арофонски (Requiem for a dream) "ПИ". Не можам никаде по торентиве да го најдам.

Фала однапред.

T

Tetro

Гостин
Каде ми е постот за Пи?!

Го барам филмот на Дарен Арофонски (Requiem for a dream) "ПИ". Не можам никаде по торентиве да го најдам.

Фала однапред.
не те разбирам. го бараш пи или реквием? или и двата филма/

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Харисон Форд да кажеше ќе беше доволно :)

овој е нели?
Епа да кажев немаше да го барам да знаев името доволно ке беше на гугл да го пишам и ке го најдев иначе да тој е фала многу :)

Kajgana Shop

На врв Bottom