Помош: Барам еден филм!

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Тони Михајловски е полицаец, тепаат една женска (курва ваљда), овој случајно поминува и го тепа тој што ја тепа, па ја зема со него во марица. Го даваа вчера на НашаТв, гледав само 2-3 минути.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.846
Поени од реакции
12.360
Тони Михајловски е полицаец, тепаат една женска (курва ваљда), овој случајно поминува и го тепа тој што ја тепа, па ја зема со него во марица. Го даваа вчера на НашаТв, гледав само 2-3 минути.
Филмот, како што пишува на програмата, најверојатно се вика Бунило, го давале околу пладне.
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=102491049165&id=16&prilog=0&setIzdanie=21819
http://www.google.com/#q=%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8+%D0%BC%D0%B8%D1%85%D0%B0%D1%98%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%91%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D0%BE&hl=mk&sa=2&fp=ec655e7ea893b14f
со Т. Михајловски, Стојановска, Чевревски...

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
ќе ве молам за превод од филмот.... L'Immortel 2010...благодарам....

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
ќе ве молам за превод од филмот.... L'Immortel 2010...благодарам....
Не, не, не.
Како прво, има правила кои треба да се почитуваат.
Како второ, правилата никој не ги прочитал, затоа што нема време, а од друга страна може по 5 пати да ги прекрши. Влези на почетната страна од Филм и Тв и има горе едно известување од ИОсоноИНТЕРИСТА во врска со подфорумов.
А и неколку поста наназад стопати сум кажал за што служи темава.
Постов не ти го бришам, само да знаат и другите дека темава не е за побарување преводи и торенти, туку за нешто сосем трето. Следниот што ќе побара превод/торент, ќе добие картон.

Член од
27 февруари 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
Здраво, ми треба англиски наслов на еден филм...(на македонски е Неонска Убавина)

Го гледав одама на Телма го даваа, и ми остави впечаток и сакам да го симнам. Мислам дека е корејски. Во филмчето се работи за девојка што продава некакви нелегални тревки, нејзините се разведени и не е во добри односи со мајка и. Со татко и се гледа само за својот роденден и тој и подарува дневници за да си бележи. Подоцна запознава тип, кој се доселува во нејзиниот град и стануваат пријатели. Тој црта нешо као стрипчиња, али работи во пекара. Тие ќе започнат врска, но наскоро типот ќе го убијат.

Се надевам дека некој ќе ми помогне. :)

А

Анноун

Гостин
еден татко на 50 годишна возраст и кажува на својата жена со која имаат 12 годишна ќерка , дека сака да си го смени полот ... како се вика филмов ?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.846
Поени од реакции
12.360
еден татко на 50 годишна возраст и кажува на својата жена со која имаат 12 годишна ќерка , дека сака да си го смени полот ... како се вика филмов ?
Да не е овој?
Normal 2003
Roy Applewood (Tom Wilkinson), after fainting on the night of his 25th anniversary, shocks his wife Irma (Jessica Lange) by revealing that he suffers from gender identity disorder and plans to transition into a woman and be renamed Ruth. While Roy tries to keep the family together, Irma's initial reaction is to separate from him. Patty Ann (Hayden Panettiere), their daughter, is more accepting, but Wayne (Joe Sikora), their son, struggles with his parent's transition. However, he comes to a new-found friendship and understanding with his family.
Roy faces ostracism at church and at work. He finds understanding from her boss but not from his minister.
In the end, Irma discovers that love transcends gender and the family survives.

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Ми треба едно филмче со Rob Schneider ...нешо он одржува куќа на некој мафијаш или нешо така ... и му се дешаваат све некои глупости и на крај пред да дое овој мафијашот дома Роб му го крши аквариумот и му ја блендира таа омилената риба .. па иде несхо му купува друга ..... така нешо беше

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ми треба едно филмче со Rob Schneider ...нешо он одржува куќа на некој мафијаш или нешо така ... и му се дешаваат све некои глупости и на крај пред да дое овој мафијашот дома Роб му го крши аквариумот и му ја блендира таа омилената риба .. па иде несхо му купува друга ..... така нешо беше
Deuce Bigalow: Male Gigolo

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Тој е фала многу !!

С

Спенсер

Гостин
Ридовите поцрвенуваат .... го имало на кабловска,ама како е на англиски?

Kajgana Shop

На врв Bottom