Помош: Барам еден филм!

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Ај за мојот филм нека ми помогне некој многу сакам да го догледам не го догледав кабелска ми снема Ќе ги убијам од Кејблтел беше тогаш сегашен близоо...! Таа е таен агент но е преобразена во новинар и потоа водат еден затворник со бела коса познат актер беше и потоа таа влегува во зградата не е зграда како затвор:(
Пробај да објасниш малку поубаво. :)

Член од
12 август 2012
Мислења
343
Поени од реакции
125
Па тоа е таа е новинар оди во затвор да истражи нешто божемски ке снима но таа е таен агент и има еден затвореник во затвор и тоа е немам ништо поконктретно.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Па тоа е таа е новинар оди во затвор да истражи нешто божемски ке снима но таа е таен агент и има еден затвореник во затвор и тоа е немам ништо поконктретно.
It's a (very) long shot, ама да не си гледал Alias на Fox Crime? Мислам дека Сидни Бристоу во една епизода направи таква диверзија.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Дали знајте како се викаше еден филм што играше порано(пред 10год. можи малце порано) на МТВ1 мислам дека беше, еве краток опис.
Беа мајка и ќерка и нензам зошто мајката сакаше да ја следи ќерката и почна да оди со нејзе на училиште. ја скрати косата и стана пријателка со ќерка е, а ќерката не знаеше дека е мајка е. Па таму после часој мајката брзаше да појди дома пред ќерка е. Мајката беше мислам со црвена коса. Толку се сеќавам.
Ако знај некој нека ми кажи.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
ПОМОШ....сабајле околу 4:30,вртев канали по телевизорот ии на мтв1 имаше еден нов македонски филм(2009 или 2010 ми се чини). Тони Михајловски е полицаец(Игор се вика во филмот) иии пробува да реши еден случај. Во рурална средина е снимено. Исто глуми и оваа шо беше у Survivor,Ана Стојановска. Ве молам за помош...по тие 10-15 минути шо ги гледав ми се виде интересен филмот.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Глеав еден филм на времето, црнец фаќа дете како му ја краде кокошката ( :pos: ) потоа човекот ја утепа кокошката и го натера детето да и истреби пердувите за да јадат, и на крај кога ова детето ќе си одеше, тој му кажа дека кокошката уствари била на комшијата.
Можеби звучи смешно, одамна ми е гледан, не се сеќавам ни дали е добар, само таа сцена ја памтам. :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
ПОМОШ....сабајле околу 4:30,вртев канали по телевизорот ии на мтв1 имаше еден нов македонски филм(2009 или 2010 ми се чини). Тони Михајловски е полицаец(Игор се вика во филмот) иии пробува да реши еден случај. Во рурална средина е снимено. Исто глуми и оваа шо беше у Survivor,Ана Стојановска. Ве молам за помош...по тие 10-15 минути шо ги гледав ми се виде интересен филмот.
Да не мислиш на Стрмоглави?
http://www.imdb.com/title/tt0856015/

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Зафатив една емисија, 3ца типци со дачиа бета, опел и мерцедес возат офроад. Таа епизода што ја фатив возеа низ боцвана, знам имаше нешто, на кој ке му откаже колата ке вози буба... ај хелп!

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.209
Бунило мислам дека се вика филмот.
Режија: Даријан Пејовски
Продуцент: Данчо Чеврески
Сценарио: Русомир Богдановски косценаристи: Вардан Тозија, Даријан Пејовски
Директор на фотографија: Апостол Трпески
Монтажа: Филип Грчевски
Музика: Александар Пејовски
Сценографија: Срѓан Митровиќ

Улоги: Тони Михајловски, Ана Стојановска., Данчо Чеврески, Милиана Ленак, Висар Виска, Катина Иванова, Драган Миладиновски, Жаклина Стефковска

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Еден ден човек се сели во една куќа и сите се зачудени кога почнува да прави чудни работи. Се сеќавам на една сцена како излегува од куќата да фрли ѓубре, а оди со колата до контејнерот што е на пет метри од него и едни луѓе скриени го гледаат.
Дали некој се сеќава на филмот, го даваа на Сител мислам?

Kajgana Shop

На врв Bottom