Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Филмот со ајкулите т.е со онаа големата ајкула огромната колку цел брод што беше? Го најдов еднаш ама заборавив името и пак не можам да го најдам сега :(

http://www.imdb.com/title/tt0073195/

http://www.imdb.com/title/tt0149261/
--- надополнето: 26 март 2012 во 00:57 ---
Филмов го имам гледано пред повеќе од 5 години...Типичен холивудски филм, кадешто дејството се случува во едно средно школо (мислам дека беше школо , а не факс...) каде во главна улога е една девојка, преубава, згодна, плава и најпопуларна во школото, а плус и многу богата и додека другиве ученици одат во школо со градски автобус, таа доаѓа со една спортска кабрио кола...И сите машки ја посакуваат, а на девојките им е идол...
Е сеа мислам дека беа собрани друштво од класот и отидоа на викенд во една куќа..Беше она, 2-3 згодни фраери и мислам дека уште една или две девојки...Типкава си го покажа вистинското лице, поточно покажа дека е способна да изврши и најладнокрвно убиство на свој другар без притоа око да и трепне...Во филмов имаше мислам дека уште еден во коалиција со неа, а кои и беа мотивите не се сеќавам, ама претпоставувам дека за нешто материјално...И се сеќавам дека еден од дечките во викендицата го уби со метален предмет и лицето му го разнесе...

Ме потсеќа на ова

http://www.imdb.com/title/tt0155776/

imam gledano film ama naslovot ne go znam i veke podolgo vreme sakam da go najdam ama neznam kako bidejki ne gi znam glumcite,,,,,,,Vo filmot se raboti za edna izgubena devojka koja ima sindrom na losa sreka a tatkoi nekoj bogat i moken covek proba da ja najde na sekoj moken nacin i na kraj isprati po nea eden vraboten so isto taka sindrom na losa sreka filmot e komedija na kraj se navagaat so devojkata i ovaj lele kolku sakam povtorno da go gledam ama ne znam kako se vika i ne znam kako da go najdam pa ako nekoj znae molam neka pise....

imam gledano film ama naslovot ne go znam i veke podolgo vreme sakam da go najdam ama neznam kako bidejki ne gi znam glumcite,,,,,,,Vo filmot se raboti za edna izgubena devojka koja ima sindrom na losa sreka a tatkoi nekoj bogat i moken covek proba da ja najde na sekoj moken nacin i na kraj isprati po nea eden vraboten so isto taka sindrom na losa sreka filmot e komedija na kraj se navagaat so devojkata i ovaj lele kolku sakam povtorno da go gledam ama ne znam kako se vika i ne znam kako da go najdam pa ako nekoj znae molam neka pise....

http://www.imdb.com/title/tt0397078/ ?

Брат, нема Jaws 5. Освен ако не е од тие Италијанските копии на Jaws.
Веројатно е некоја верзија на Jaws. Нема врска го најдов делот што го барав од филмот :D
Едит- Грешка, не е Jaws туку Shark attack 3 - Megalodon

Барам еден филм постар ( едно 30 години одприлика ). Во него се работеше за деца ( ги имаше едно 7/8 ) кои се населиле во едно помало градче во Америка и тамошните жители ги прифаќаат за свои чеда. Децата имаа сите бели коси и ако ги налутеше некој ќе почнеа очите бело да им светат и им наштетуваа на жителите. Мислам дека филмов беше со Кристофер Рив, го барав насекаде ама неможев да го најдам :( .

Барам еден филм постар ( едно 30 години одприлика ). Во него се работеше за деца ( ги имаше едно 7/8 ) кои се населиле во едно помало градче во Америка и тамошните жители ги прифаќаат за свои чеда. Децата имаа сите бели коси и ако ги налутеше некој ќе почнеа очите бело да им светат и им наштетуваа на жителите. Мислам дека филмов беше со Кристофер Рив, го барав насекаде ама неможев да го најдам :( .
Овој можда, Village of the Damned

Значи филмов сум го гледал негде пред 14/15 години. Само крајот му го знам како завршуваше. Човек со својата кола вози на автопатот, и го напаѓаат кучиња, и целата кола парче му ја прават, и таман да се нафрлат на човекот, облаците ја покриваат полната Месечина, и животниве се смируваат како ништо да не било.Во меѓувреме човеков бега, и по неколку минути кога ќе се појави пак месечината, имаше еден кадар кај што мало куче гледа нагоре кон небото и почнуваат да му светат очите. Крај :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom