Помош: Барам еден филм!

CLOUD

boriseto
Член од
7 август 2006
Мислења
14
Поени од реакции
5
Да си прашам, па...
Не знам глумци, а филмот ми е гледан многу одамна (10тина години).

Како што се сеќавам сторијата беше нешто вака: четворица другари одат да сурфат заедно за последен пат, бидејќи едниот има рак. И филмот е нивните случки додека се заедно.

Фала ви.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Да си прашам, па...
Не знам глумци, а филмот ми е гледан многу одамна (10тина години).

Како што се сеќавам сторијата беше нешто вака: четворица другари одат да сурфат заедно за последен пат, бидејќи едниот има рак. И филмот е нивните случки додека се заедно.

Фала ви.
да не е Lords of Dogtown ? Јес да е излезен пред 5 години ама скоро иста тематика ко шо прочитав набрзинка...
иначе до филмов дојдов со идиотско гуглање на "4 surfers cancer movie" и вториот резултат беше филмов...

P.S. ѕирни и овој

CLOUD

boriseto
Член од
7 август 2006
Мислења
14
Поени од реакции
5
Не скејтери, сурфери и филмот го барав по гугл, но некако безуспешно.
Фала во секој случај.

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Еден постар филм е, се работи за група на деца кои одат да најдат еден фантастичен свет кој постои само ако веруваш во него. Бидејќи возрасните не веруваат во него, дури и само ако ги видат , светот ќе исчезне. Се сеќавам дека се криеа по кужата, па одеа во задниот двор и таму наоѓаа диносауруси и слично. Филмов е излезен во исто време со Explorers. Ако тоа помага .

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Еден постар филм е, се работи за група на деца кои одат да најдат еден фантастичен свет кој постои само ако веруваш во него. Бидејќи возрасните не веруваат во него, дури и само ако ги видат , светот ќе исчезне. Се сеќавам дека се криеа по кужата, па одеа во задниот двор и таму наоѓаа диносауруси и слично. Филмов е излезен во исто време со Explorers. Ако тоа помага .
Фаќај: http://www.imdb.com/title/tt0398808/

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Знаев како се вика филмот ама заборавив. Сигурно ќе му текне на некој.
Се работи за војната помеѓу Србија и Босна (мислам), па ќе се сруши еден шпионски авион на Америка, тој пилотот бега цело време, па Аркан се појавува качен на еден тенк....

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Знаев како се вика филмот ама заборавив. Сигурно ќе му текне на некој.
Се работи за војната помеѓу Србија и Босна (мислам), па ќе се сруши еден шпионски авион на Америка, тој пилотот бега цело време, па Аркан се појавува качен на еден тенк....
кликензи

G

_Ghost_

Гостин
Во ептен бледо сеќавање ми е останат филмов.
Знам дека беше со тепачки, мислам дека имаше и кинези/јапонци. Едино што памтам е дека таму тој главниот лош имаше еден јак удар, три или четири пати едно подруго со рацете во противникот и му пренесуваше нешто ко струја или слично и го парализираше (или слично):)
Чисто ме интересира што филм е, да го изгледам сеа од ко пораснав :)
Па ако му текне на некој, би бил благодарен.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Знам дека беше со тепачки, мислам дека имаше и кинези/јапонци. Едино што памтам е дека таму тој главниот лош имаше еден јак удар, три или четири пати едно подруго со рацете во противникот и му пренесуваше нешто ко струја или слично и го парализираше (или слично):)
Мотивот го има у Кил Бил 2-ката коа на крај Ума го решава Шејн со „захватот“.

Сигурно Тарантино го има дигнато од некој хонгконгшки карате, ама кој да го најде сеа па тој...

Член од
24 октомври 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
филмот ми е останат во сеќавање порано го даваа на мтв се работи за една девојка која случајно открива дека има сида (она ке спие со шанкер ли беше а после дознава дека тој починал) ...на вереникот демек не му е проблем тоа шо има сида демек да продолчжат по старо се додека ке спијат а таа заспива тој ке стани и во вц ке се чисти со четка по телото а таа ќе го види

Борче

Мадридиста
Член од
9 октомври 2010
Мислења
216
Поени од реакции
290
Naked Weapon (2002) ;)

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Znaci ne go znam naslovot na filmov :D,i ne gi znam glavnite akteri.Rabotata okolu filmov e znaci mnogu e smesen, i se raboti za masko i zensko nezavisni eden od drug i celo vreme sto i da napravat kade i da odat,se im se desavaat nekoi katastrofi,im paga nesto na glava,pagaat po pat,krsat raboti okolu niv.I na nekoj nacin potoa se sretnuvaat,mislam deka posle i rabotaat zaedno i ne mi teknuva na krajot.Filmov sum go gledal negde vo 2004-05 i ne mi teknuva na mnogu detali ali znam deka se se vrtese okolu nivnite nezgodi.Bi bil mnogu blagodaren ako nekoj mi go kaze naslovot na filmov.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Значи филмот го даваа на Алфа Тв на 24ти према 25ти (Октомври)вечерта ,т.е. накај 01:30 часот..Немам појма од глумци или нешто слично...Го загледав не го догледав..и затоа ако има некој шо го знае нека помага :)
Се работи за тип кој треба да врати некој 13000$ но застанува на едно место кај му се расипува колата,па таму не може да ја откупи од типот кој му ја направи(му бара 150 долари кои ги нема тој,бидејќи е уграбен во продавница) ...Пред тоа битен детал е што му сечат прст од раката исто за невратени пари...и така..фала однапред ако има некој што знае или го гледал :)

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Значи филмот го даваа на Алфа Тв на 24ти према 25ти (Октомври)вечерта ,т.е. накај 01:30 часот..Немам појма од глумци или нешто слично...Го загледав не го догледав..и затоа ако има некој шо го знае нека помага :)
Се работи за тип кој треба да врати некој 13000$ но застанува на едно место кај му се расипува колата,па таму не може да ја откупи од типот кој му ја направи(му бара 150 долари кои ги нема тој,бидејќи е уграбен во продавница) ...Пред тоа битен детал е што му сечат прст од раката исто за невратени пари...и така..фала однапред ако има некој што знае или го гледал :)
Не гледам многу телевизија ама по пишуваново на мислам дека е U-Turn

Kajgana Shop

На врв Bottom