Полиција во Грузија тепа и силува затвореници

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Абе од кај знаете вие дали тој што го кркал пендракот у анос,претходно не се изживувал на некое малолетно девојче?
Гарант сеа и нашиве цајкани ќе го земат примерот од нивните Грузиски колеги и ќе почнат со пендрек-демократија по затворите ............... пендрек-анал .......... :LOL:

V

Vollstandig

Гостин
Jaвна тајна е за овие педофиливе шо ги затвораат дека гзот им цути како јапанско знаме во затвор.

M

Muranyi

Гостин
Убијците со умисла,а посебно силувачите и педофилите не заслужуваат човечки третман.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Си чул за човекови права ЕУ ОБСЕ нати-ми го дајми го?
А ти си слушнал дека заради тие човекови права,силувачите и педофилите поминуваат со благи казни?....инаку да знаеш дека силувачите и педофилите уништиле нечиј невин живот на најгрозен начин....па сега ти отиди до жртвите(кои цел останат живот ќе бидат под анти-депресиви и сјебан социален живот) и објасни им за човекови права на нивните злосторници.

п.с за силувачите и педофилите нема олеснителна околност-самоодбрана.....туку свесно нанесена штета.

l33tz

Macedonian Security Crew
Член од
9 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
34
Си чул за човекови права ЕУ ОБСЕ нати-ми го дајми го?
Ради тоа еу, обсе и нати го дај ми го терористи имаме во собрание кај нас, море ебати човекови права ебати.

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.615
Еве што се случува кај роднините на балканскиве Бугари во Татарстан

На 10 март 2012, Сергеј Назаров, 52 год. стар, починал во градската болница бр.18 во Казан, откако бил претепан и содомизиран со флаша од шампањско од страна на полицајци од полициската станица Дални во Казан.

http://kazanherald.com/2012/03/18/sodomy-death-at-hands-of-kazan-police-sets-off-national-outcry/

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Да не има случајно некој русин меѓу тепаните и дупените...

Kajgana Shop

На врв Bottom