Па му збораше мислам, демек се ќе биди во ред, не се грижете ...Ништо чудно умноболниот да побара интервју на сред операциона сала да прави. Дефиниција за психички случај
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тоа е тоа кога нашите не би не е*еле во здрав мозок (да ми извините) целата ситуација ќе беше подобра. Ќе рече некој за состојбата на Македонија криви се Бугарите, Албанците, Грците, не бе другари САМИТЕ ние сме КРИВИ. За некое париче лесно се продаваме без да пазиме дека така се уништуваме себеси и останатите поколенија.И на крај двете перјаници на таа влада ни го начукаа на сите што дури и неволно им дадовме поддршка за да не дојде Заев, така што се договорија за да си го спасат богатството, а да поминат предавствата.
Еден ужива со ороспии по монденски места, друг на слобода во Унгарија.
не знам што се мачиш, дај бе еднаш пресуди си и одјеби, досаден сиТоа е тоа кога нашите не би не е*еле во здрав мозок (да ми извините) целата ситуација ќе беше подобра. Ќе рече некој за состојбата на Македонија криви се Бугарите, Албанците, Грците, не бе другари САМИТЕ ние сме КРИВИ. За некое париче лесно се продаваме без да пазиме дека така се уништуваме себеси и останатите поколенија.
Кога тогаш оваа држава ќе се распадне не мора да има војна едноставно системот канцерски не може веќе никој да го трпи.
Toj onaka kolku da se najdi vo muabet, isto ko ovie sto ke palat ili tamu ne znam so ke pravat. Nikoj nejki od sebe da pocni, primer da dade. Neka se samozapali sred plostad, ili pred vlada ili kaj so mu odgovara. Ete ne mora tolku ekstremi, neka si ja zapalat kukjata. Abe barem kolata neka si ja zapalat vo znak na revolt. Nisto picki, samo na tastatura se jacat.не знам што се мачиш, дај бе еднаш пресуди си и одјеби, досаден си
Ќе си пресудам ветувамне знам што се мачиш, дај бе еднаш пресуди си и одјеби, досаден си
Владе лево мад“ не се секирај многу еве ти на форумов си познат како мачо мен па покажи ни главоњо.Toj onaka kolku da se najdi vo muabet, isto ko ovie sto ke palat ili tamu ne znam so ke pravat. Nikoj nejki od sebe da pocni, primer da dade. Neka se samozapali sred plostad, ili pred vlada ili kaj so mu odgovara. Ete ne mora tolku ekstremi, neka si ja zapalat kukjata. Abe barem kolata neka si ja zapalat vo znak na revolt. Nisto picki, samo na tastatura se jacat.