Политички случувања во Србија- Генерална дискусија

Член од
5 март 2018
Мислења
17.830
Поени од реакции
20.563
Ништо чудно умноболниот да побара интервју на сред операциона сала да прави. Дефиниција за психички случај

Sent from my iPhone using Tapatalk
Па му збораше мислам, демек се ќе биди во ред, не се грижете ...
Го распнаа Србиве во коментари

Член од
14 април 2012
Мислења
33.261
Поени од реакции
68.940
Дебил, дебилчина. Да сум некој од тие пациентите, сам ке си пресудам. Сум го имал најлошиот ден во животот, пола сум изгорен, сум изгубил пријатели, браќа, сестри, последно нешто што би сакал е некој да ми набута 300 камери во лице.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.043
Поени од реакции
18.547
Кај е онде без маска сликан, овде закачил на инстаграм профилот слика од пациент, па уште нецензурирана. А еве и уште една кај допира пациент кој е во завои.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.043
Поени од реакции
18.547
Како вака фингираните и шарени куртони според некои, платени од сорос и опозицијата, на факултет сместуваат роднини на повредените?

FB_IMG_1742283485819.jpg

Член од
12 март 2009
Мислења
21.285
Поени од реакции
17.473
1742288387093.jpeg

Локада на Клиничкиотцентар

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.250
И на крај двете перјаници на таа влада ни го начукаа на сите што дури и неволно им дадовме поддршка за да не дојде Заев, така што се договорија за да си го спасат богатството, а да поминат предавствата.

Еден ужива со ороспии по монденски места, друг на слобода во Унгарија.
Тоа е тоа кога нашите не би не е*еле во здрав мозок (да ми извините) целата ситуација ќе беше подобра. Ќе рече некој за состојбата на Македонија криви се Бугарите, Албанците, Грците, не бе другари САМИТЕ ние сме КРИВИ. За некое париче лесно се продаваме без да пазиме дека така се уништуваме себеси и останатите поколенија.
Кога тогаш оваа држава ќе се распадне не мора да има војна едноставно системот канцерски не може веќе никој да го трпи.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.601
Поени од реакции
1.048
Како ќе го сменат Вуќич народо појке е занего и да го убијат ништо нема да смени друг ќе наместат од истата партија .и Џинџич го отепаја па пак истата партија дојде Тадич,нема доволно маса како и во Русија и во белорусија се обидват и никако да ги менат автократините резими.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.596
Поени од реакции
9.569
Тоа е тоа кога нашите не би не е*еле во здрав мозок (да ми извините) целата ситуација ќе беше подобра. Ќе рече некој за состојбата на Македонија криви се Бугарите, Албанците, Грците, не бе другари САМИТЕ ние сме КРИВИ. За некое париче лесно се продаваме без да пазиме дека така се уништуваме себеси и останатите поколенија.
Кога тогаш оваа држава ќе се распадне не мора да има војна едноставно системот канцерски не може веќе никој да го трпи.
не знам што се мачиш, дај бе еднаш пресуди си и одјеби, досаден си

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.843
Поени од реакции
24.894
Toj onaka kolku da se najdi vo muabet, isto ko ovie sto ke palat ili tamu ne znam so ke pravat. Nikoj nejki od sebe da pocni, primer da dade. Neka se samozapali sred plostad, ili pred vlada ili kaj so mu odgovara. Ete ne mora tolku ekstremi, neka si ja zapalat kukjata. Abe barem kolata neka si ja zapalat vo znak na revolt. Nisto picki, samo na tastatura se jacat.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.250
Ќе си пресудам ветувам :)
Автоматски споено мислење:

Toj onaka kolku da se najdi vo muabet, isto ko ovie sto ke palat ili tamu ne znam so ke pravat. Nikoj nejki od sebe da pocni, primer da dade. Neka se samozapali sred plostad, ili pred vlada ili kaj so mu odgovara. Ete ne mora tolku ekstremi, neka si ja zapalat kukjata. Abe barem kolata neka si ja zapalat vo znak na revolt. Nisto picki, samo na tastatura se jacat.
Владе лево мад“ не се секирај многу еве ти на форумов си познат како мачо мен па покажи ни главоњо.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom