Од една страна имаш некој вид на шарена револуција 2.0, а од друга човек кој УДБАшки поставува бекатонки и камења на случајни локации низ Белград со цел да предизвика крвопролевање кое може да заврши и со убиство, т.е. не му е гајле дали ќе жртвува човечки живот за да си го спаси гзотАу, колку се исплашил, нема возови и автобуси денес и утре за Белград, извадил трактори на улица. Се заканува со нереди, жртви, апсења, за луѓето да останат дома.![]()
Затоа ли во Турција народот во благосостојба и напредок живее.Boze me oprosti ali za nas samo Erdogan. Taka se spravuva so sarenokurtonsko gradjanstvo i pettata kolona vo edna drzava. Tepas, toa sto prezivea apsis i go sudis na 1000 godini zatvor.
Ako alternativata bese Libija ili Ukraina posle sharenite tamu, bi rekol deka kako bubreg vo loj ziveat. Ne mislis ti taka?Затоа ли во Турција народот во благосостојба и напредок живее.
Либија мислам немаше шарени, затоа воено мораа да интервенираат. Украина, не може шарените да се виновни, кога системот не реагирал.Ako alternativata bese Libija ili Ukraina posle sharenite tamu, bi rekol deka kako bubreg vo loj ziveat. Ne mislis ti taka?
не те фаќа малце језа што си у тим Дарданија?Колку луда пропаганда има Вучиќ!
Плаши народ да не излегува на протест, затоа што ќе дојдат Романци да крадат.
Прегледај го приврзокот 446045
Не те фаќа језа што ништо подобро не можеш да смислиш?не те фаќа малце језа што си у тим Дарданија?
тим Дарданија сте, единствени што навиваат у ситуацијава се албанците пошто знаат дека новите ќе им го препишат косово конечно.Не те фаќа језа што ништо подобро не можеш да смислиш?
тим Дарданија сте, единствени што навиваат у ситуацијава се албанците пошто знаат дека новите ќе им го препишат косово конечно.
не сум баш сигурен, слабо ја пратам ситуцијава, да не речам ич, онака од време на време читам тука по страна две. Ама денес зборвев со еден пријател србин, и бев изненаден од тоа што го кажа, вика бунтов што се спрема нема врска со шарена или не знам каква, ми вика ова може да прерасне во граѓанска војна, вика 5ти Октомври ќе биде шала за ова што се очекува да се случи.Sharena revolucija vol2 isto kako kaj nas sto bese copy paste. Timot sto celo vreme tepa ne se menja. Taka i ovde ke bide, istata taktika finansiraj nevladini i se sto mozes iznesi nadvor na protest osobeno preku studenti (najzelena demografija skroz isto kako i kaj nas studentski protesti koga imavme), smeni ja vlasta i instaliraj nova sto ke bide tezok podanik na se i sesto. Taka i ovie eden den ke sfatat deka imale samo najdobri nameri i deka butnale rezhim ama kasno ke bide koga ke im se desi potop u drzavata.
Ne be ic ne e sharena, ovaa e narodnoosloboditelnaне сум баш сигурен, слабо ја пратам ситуцијава, да не речам ич, онака од време на време читам тука по страна две. Ама денес зборвев со еден пријател србин, и бев изненаден од тоа што го кажа, вика бунтов што се спрема нема врска со шарена или не знам каква, ми вика ова може да прерасне во граѓанска војна, вика 5ти Октомври ќе биде шала за ова што се очекува да се случи.
Тогаш да не го славиме вмро бидејќи соработувале со албанците и заедно во одредени мпменти се бореле. Секој народ има право на своја слобода таман работа ако сите наши мислења се контра нечие.не те фаќа малце језа што си у тим Дарданија?