Политички случувања во САД: Генерална дискусија

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 април 2008
Мислења
11.022
Поени од реакции
12.524
Такер Карлсон бил добро расположен вчера за потпржување на политички актери.

Можеби затоа Доналд Трамп не бил присутен на настанот, иако бил меѓу поканетите. :pos:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.860
Поени од реакции
42.540
овој Пенс ко увален агент им е у партијава. :icon_lol: Типот нема никаков републикански став како Трамп или Десантис.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.047
Поени од реакции
34.471
Републиканците имаат став како Пенс, Трамп и Десантис се исклучоци повеќе одошто се правило... Уствари и не знам што став има Десантис за војната во Украина, нема да се зачудам да е поблизок до Пенс и демократите, отколку до Трамп.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.860
Поени од реакции
42.540
Републиканците имаат став како Пенс, Трамп и Десантис се исклучоци повеќе одошто се правило... Уствари и не знам што став има Десантис за војната во Украина, нема да се зачудам да е поблизок до Пенс и демократите, отколку до Трамп.
никој републиканец веќе не ги сака тие неоконс. Им истече рокот у времето на Буш.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.047
Поени од реакции
34.471
Мислиш наеднаш станаа свесни? Ма какви, туку само ги удира сиромаштија и проблеми со динду делот од популацијата. Пошто нема веќе толку пари за делење. Социјализам е супер, се додека не ти снемаат туѓи пари... Како што кажала Тачер. :)

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.024
Поени од реакции
13.275
Ги гледав сите.

Боже господе колку само немаат познавање на надворешна политика ликовиве. Звучат како рециклирана верзија на СНН. Посебно Рубио. Типот може само Флорида да ја води.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.507
Поени од реакции
4.266
Gledav klipce, snimaat od kola i proagja niz Kiev, sve si e najnormalno lugje si setaat, drug del od klipceto isto taka proagja kola niz Los Anheles i na site strani bezdomnici i narkomani..

Kajgana Shop

На врв Bottom