Данела е похрабра од сите мажи во ДПНЕ и СДС заедно.Леле, станала на лева нога . Која bitch фаца прави кога прашува кај е Мицкоски
Мене Данела ми е симпатична уште од почетокот и сметам дека е во право.Леле, станала на лева нога . Која bitch фаца прави кога прашува кај е Мицкоски
Што лупаш глупости, ај види кој и е советник на пример од пред недела дена.Мене Данела ми е симпатична уште од почетокот и сметам дека е во право.
На сите ни е jасно дека во секоjа партиjа има олоши, но не можеме да кажеме дека се буквално сите.
Ќе биде штета ако не jа подржи мнозинството од неjзината партиjа и пошироко.
Не знам. Коj ѝ е советник?Што лупаш глупости, ај види кој и е советник на пример од пред недела дена.
Не ја величајте, ни карактер има ни образ. Прва прилика и одма дилови со СДС почна да прави....ај ќе дознаете што е како е после некое време, да не зборм многу.Не знам. Коj ѝ е советник?
Започнува кампања со стори заедно со Амбасадорката на Америка. "Мнозинството треба да ја подржи Данела".Мене Данела ми е симпатична уште од почетокот и сметам дека е во право.
На сите ни е jасно дека во секоjа партиjа има олоши, но не можеме да кажеме дека се буквално сите.
не бе не е у правоМене Данела ми е симпатична уште од почетокот и сметам дека е во право.
@Ingvar смета дека правила дилови со СДС...шо знам...ќе видиме дали е така.не бе не е у право
Не смее да ги брка УЧК што не идат на работа. Сега НАТО ќе не бомбардира.
Нормално второто, ма да ако ја гледаме поголемата слика подобро она во прикриен сојуз со СДС отколку оној пијаницана.Или направиле криминал, или донел погрешно кадровско решение.