taman rabota da relativizira, toa mu e rabotaНе релативизирај со маката на луѓето кои зеле пасош за да имаат пристоен живот. Воедно тие си зеле пасош за себе и не го малтретираат цело население да се пишат бугари за да му биди нив убаво.
Има разлика...
Бугарските пасоши никој ги нема спомнато а најмалку ЕУ. Впрочем немаат никаква врска со договорот и срањава што ни се случуваат.Ние немаме ама тие се во списокот на Бугарија како Бугари и тој список е на масата на еу а нив ич стапот не ги боли дали земале пасоши за да си олеснат некои процедрури, за нив е битно дека доброволно се потпишале дека се бугари.
"Заводнички" што би уекле некои
...таа костур слаба не знам баш дали беше, ама барем се научи да ги депилира мустаките и да се облечи во костум како личи на министер, ова гицава ем Министер за одбрана, ем невкусно дебело женче и што е потрагично што не внимава ни како се носи таа облека дебилна скроена и ја прави уште погломазна, а бе ни ја вреѓа интелегенцијата со изгледот, ва како некој намерно и е стилист да ја прави уште потужна и поружна
Прегледај го приврзокот 339345
...пред, за време на Шарената револуција пред Владата, кога го доби првото искуство како Миниситер за одбрана и заслужно си ја доби титулата!
Прегледај го приврзокот 339346
...после, како македонски Министер за одбрана!
Прегледај го приврзокот 339347 Прегледај го приврзокот 339349
и колку да сакаш да ја покажеш како „пуничка“, самата се покажува, ако има сопствен моден стилист очигледно се зеза со нејзината површина!
Прегледај го приврзокот 339351 Прегледај го приврзокот 339350
...како да секој момент ќе експлодира!
Прегледај го приврзокот 339353 Прегледај го приврзокот 339352
дајте и на министеркава предлог за прслук со цврста корпа!
Прегледај го приврзокот 339354 Прегледај го приврзокот 339355
Прегледај го приврзокот 339357 Прегледај го приврзокот 339359
Прегледај го приврзокот 339360 Прегледај го приврзокот 339361
вакви врзани машни не се сеќавам дури кога се носеа!
Прегледај го приврзокот 339363 Прегледај го приврзокот 339362 Прегледај го приврзокот 339358
Прегледај го приврзокот 339365 Прегледај го приврзокот 339364
километарски марами!
Прегледај го приврзокот 339366
Јас, пак, не знаев дека Македонија постои без прекин уште од времето на АлександарЕдна МАААААААААЛА корекција. Не ја создал Аспарух ова што се вика денеска Бугарија, туку Рускиот цар т.е. Русија ...
...колку што памтам ти така ме замислуваше во таа тема таму „како амислувате член“, секое тело има по некоја мана, нема идеално, дури идеалното не е природно на втор поглед, но да се потенцира вака дебилно облекување нема оправдување, тоа веќе не' вреѓа како женски пол, па ни ја доведува интелегенцијата во пршање!
Мене природно ми доаѓа да кажам/напишам МАКЕДОНИЈА. До ден денес дури и во службена комуникација не ми направиле проблем затоа што го користам името Република Македонија.Не бе, од штаб ни е забрането да се мешаме со вас.
не те разбирам ништо...колку што памтам ти така ме замислуваше во таа тема таму „како амислувате член“, секое тело има по некоја мана, нема идеално, дури идеалното не е природно на втор поглед, но да се потенцира вака дебилно облекување нема оправдување, тоа веќе не' вреѓа како женски пол, па ни ја доведува интелегенцијата во пршање!
Не се аргументи, внатрешна борба во главите им е ова, внатрешна борба во која наспроти здравиот разум, секогаш на крајот СДС победува. Интересно беше да се посматра едно време до каде иде таа шизофренија нивна, сега веќе е плач за помош.Бугарските пасоши никој ги нема спомнато а најмалку ЕУ. Впрочем немаат никаква врска со договорот и срањава што ни се случуваат.
Ама гледам тој мизерен муабет се форсира и на други места во недостаток на аргументи.