Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
9 април 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
979
онака процедурално, дечково гласаше за промена на име за да може да шета и поправа бесплатно заби во Париз, нема потреба од понатамошни коментари, не знам уште од каде му сила говна да јаде, барем нека се скрие како огромен број од членовите на кајгана кој што чекаат наредна прилика да се активираат, да им наебам мајката во пичка.
[/QUO
@PIRATIC za siromasni ti e ova kurtonceto sareno.
Автоматски споено мислење:

Ima toj sila za gomna da jadi, ne si ni svesen uste kolku. Ova dosega kako zagrevanje mu bese, nesto kako predjadenje ili taka nesto.
Ооо умрен еден ти ли најде за јадење гомна да збориш.

Темплејт класичен сте со умрениве од сдс кога ве читам. Ја знам дека партиски ботови ги боли вистината и тука и на твитер исти сте. А некој за месијата против прозбори одма етикети му лепите комуњар северен гласал за бесплатно здравство. А некој против папата збори одма неутровмрана сте небањати.
Толку ви е капацитетот и на двата табора. Креатива нема, прочитан буквар сте. Прочитани сте и глеам дека знаете дека сте прочитани ама си терате. Само ви истекува времето истиот темплејт не пали веќе, нови деца има гладни ќе ви ги земат местата у штаб. Класични паразити од кој секој систем си пати. Ај може ќе го продадеш профилот, ќе видиш некој аир и ти, толку куцање тука може и бон евра некоја поголема будала од тебе ќе фрли за да го продолжи патот на паразитите. Не си толку глуп и ти ај.

Член од
9 април 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
979
a sto ne e tocno? i komunjar, i gomnar sto vergla deka site se isti i glasase za promena na imeto.... sto ne e tocno be krv da ti ebam predavnicka
Ја за ништо не сум гласал, додека цела фамилија ми се бореше против учките, додека фудбал играв у маало татко ми доаѓаше на 5 мин со калашников да ме види цела утакмица се стопираше грутка ми застануваше у грло дали пак ќе го видам, додека твојата фамилија и ти ко пички дезертерски избегавте, гомна предавнички албански мрш.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.885
Поени од реакции
25.366
Ја за ништо не сум гласал, додека цела фамилија ми се бореше против учките, додека фудбал играв у маало татко ми доаѓаше на 5 мин со калашников да ме види цела утакмица се стопираше грутка ми застануваше у грло дали пак ќе го видам, додека твојата фамилија и ти ко пички дезертерски избегавте, гомна предавнички албански мрш.
si kaza ti nekolku pati sto si glasal i mislel zhabe sega prikaznite. ne sum samo jas eve 5-6 dusi te pamtat sto gomnar si ti

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Ооо умрен еден ти ли најде за јадење гомна да збориш.

Темплејт класичен сте со умрениве од сдс кога ве читам. Ја знам дека партиски ботови ги боли вистината и тука и на твитер исти сте. А некој за месијата против прозбори одма етикети му лепите комуњар северен гласал за бесплатно здравство. А некој против папата збори одма неутровмрана сте небањати.
Толку ви е капацитетот и на двата табора. Креатива нема, прочитан буквар сте. Прочитани сте и глеам дека знаете дека сте прочитани ама си терате. Само ви истекува времето истиот темплејт не пали веќе, нови деца има гладни ќе ви ги земат местата у штаб. Класични паразити од кој секој систем си пати. Ај може ќе го продадеш профилот, ќе видиш некој аир и ти, толку куцање тука може и бон евра некоја поголема будала од тебе ќе фрли за да го продолжи патот на паразитите. Не си толку глуп и ти ај.
Shhhht, tisina glas da ne slusnam :mad:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.885
Поени од реакции
25.366
Ne postoi polosh, popropagandisticki, po-FakeNews medium od Deutche Welle. Sitel se institucija za ovie.
pa sdsm im pusti sip+ar da e novinar za mkd

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Читам по мреживе и порталиве и си размишљам у задње време, дали е можно да се деси најмакедонската работа евер!? Левица да стане поодвратна од најголемите говна сдс+вмро? У каква хејтерска збирштина се претворија. Комплетно ретроградна филозофија, никаков елан за иднина. Незнам копиљациве на што се ложат на Левица, веројатно хејтот им е главен драјв у животот. И не ги судам со оглед на историјата. Лоша лоша перспектива има државичево. Пак не успеваме да фатиме некаков чекор и касниме уште 10 години плус на веќе накалеменото.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
710
Поени од реакции
1.604
Чеки сеа шурата и илко кога ќе ти дојдат, ќе видиш ти дали левица немале елан за иднината.

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Чеки сеа шурата и илко кога ќе ти дојдат, ќе видиш ти дали левица немале елан за иднината.
Абе за нив можда има, можда они иднината ја гледаат у политиката на Апасиев иако незнам која иднина се претставува.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Член од
14 август 2006
Мислења
45.503
Поени од реакции
84.998
Која е иднината што ја проектира Левица според тебе?
Која и да мислиш дека им е иднината, види прво која ти е иднината тебе у овие 30 години. Како ти се резолвираше иднината, у овие три децении, што ти ја проектираа ВМРО и СДСМ?

Kajgana Shop

На врв Bottom