- Член од
- 9 април 2007
- Мислења
- 1.278
- Поени од реакции
- 979
онака процедурално, дечково гласаше за промена на име за да може да шета и поправа бесплатно заби во Париз, нема потреба од понатамошни коментари, не знам уште од каде му сила говна да јаде, барем нека се скрие како огромен број од членовите на кајгана кој што чекаат наредна прилика да се активираат, да им наебам мајката во пичка.
[/QUO
Ооо умрен еден ти ли најде за јадење гомна да збориш.@PIRATIC za siromasni ti e ova kurtonceto sareno.
Автоматски споено мислење:
Ima toj sila za gomna da jadi, ne si ni svesen uste kolku. Ova dosega kako zagrevanje mu bese, nesto kako predjadenje ili taka nesto.
Темплејт класичен сте со умрениве од сдс кога ве читам. Ја знам дека партиски ботови ги боли вистината и тука и на твитер исти сте. А некој за месијата против прозбори одма етикети му лепите комуњар северен гласал за бесплатно здравство. А некој против папата збори одма неутровмрана сте небањати.
Толку ви е капацитетот и на двата табора. Креатива нема, прочитан буквар сте. Прочитани сте и глеам дека знаете дека сте прочитани ама си терате. Само ви истекува времето истиот темплејт не пали веќе, нови деца има гладни ќе ви ги земат местата у штаб. Класични паразити од кој секој систем си пати. Ај може ќе го продадеш профилот, ќе видиш некој аир и ти, толку куцање тука може и бон евра некоја поголема будала од тебе ќе фрли за да го продолжи патот на паразитите. Не си толку глуп и ти ај.