Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.075
Поени од реакции
6.217
Глеј,еден ден тие работи мора да излезат на површина.
Бугарската пропаганда е јасна ко ден , ама историски гледано сѐ треба да се истражи до темел.

Кој и да е , од мене му е простено.
Така јас гледам на работите.
Најлесно е да судиш на мртвите.

Не забегувај со лавчињата, ништо посебно не мислев со коментарот.
Даскалот е најголем во тие времиња со причина.

Многу богата историја имаме за лавчињата да ни се толку битни.

Еве за лавчето нивно еден подарок.

Прегледај го приврзокот 443301
Но има аргументи против и аргументи за, бугарија сака да ја присвои борбата против империјата а со ова индиректно ќе ни присвојуваат востанијата, е сега наше е да одлучиме дали ќе браниме некој бред или не, се разбира лавот не е присутен на некои востанија како и кај организацијата но сепак како што кажав вчера, за ова треба научна дискусија и чист национален интерес, додека за албанците воопшто не треба да се занимаваме, особено ако даскалов ги става бугарите во устав, за грб, химна и јазик да си заборави шовинистот касами бег.

Член од
2 април 2023
Мислења
300
Поени од реакции
681
Менувањето на симболите го перцепираме ко менување на системот за подобра иднина, тоа ко кофа полна говна на која имало налепница СДС и ДУИ да ја замениш со нова на ДПМНЕ и ВРЕДИ и да кажеш, ето сега нема говна у кофата.

Јебига, толку ни е капацитетот колективен.
Не се прави паметен, правдина не бркај, седи дома и на лавови и орли кур дркај.
:drk::drk::drk::drk:

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.075
Поени од реакции
6.217
Срамота што нашите сограѓани Албанци не испраќаат писма до Албанија да ги вметне бугарите во албанскиот устав, јас си мислев албанците се европејски менталитет они фолирале.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.738
Предлог грб со континуитет - копито на шарена позадина, да го симболизира копитото од Муртино како татко на Северна и магарињата на кои новото име им ги рани децата.

Kajgana Shop

На врв Bottom