Полицаец на Америка може да запали туѓо знаме?
Патем и албанското е официјално знаме во државава и тој како полицаец треба да го почитува.
Пуно, ја немам проблеми со знамиња. Не сум дволичен исто. Испадни бе еднаш муж. Признај. Личи ли да ставаш знамиња без македонските иако така укажува законот?
Второ, тој полицаецот,кај го запалил знамето бе? Ти не сфаќаш дека вашите желби и знамиња и чуда се почитуваат у континуитет, туку работата е обратна, не се почитуваат националните обележја на Македонија. Зашто имаш двојни аршиини и си хипокрит? Зошто увек збориш од позиција на угнетен а вакви права никој народ нигде не ужива.
Испадни муж, има кнедли за голтање, голем дел од македонците ги голтаат, ова на све личеше освен на прослава.
Ова беше пар екселанс демонстрација на сила и курч. Признај еднаш. Доста е више со филмојте подредена состојба и сл.Тоа што се покажа беше све освен народ кој е подреден во државава.
Џандарот имал реакција на нечија акција. Која беше вашата акција-реакција за тоа што се деси? Што поточно ме интересира стварно ко припадник на албанскиот народ. Кажи ми.