Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.163
Поени од реакции
6.349
Штом од целата ситуација и неспособноста на МВР, тие се фатија за полицаецот што го симнал шиптaрското знаме, треба да ти е јасно колку е саат веќе.

Од друга страна:
Прегледај го приврзокот 436995

Навивачите буквално ништо не направија освен што повикаа сите да носат Македонски знамиња на следите утакмици, и пак испаднаа криви. Да не зборам што ќе беше доколку се вклучеа во акции.
Во право е Миленко, целта е делба но треба да знаеме дека во минатото само душманите ни ја делеле земјата, сега сами ли ќе ја делиме? Нека дивее племето наша реакција е непотребна и спротивна на нашиот национален интерес, заврши времето кога белград софија и атина диктираат за наша судбина.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.163
Поени од реакции
6.349
Државиште, нема заебанција со Панче.

Се исмеваа луѓето на денот кога кажав дека кумановци ќе го јадат, сите што влегуваат во филмот на дуи не се патриоти, не викам дека не може да е само реакција на палењето на македонското знаме, но за мене поголема е веројатноста да се некои патриоти како Пендиков или Србољуб.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.070
Поени од реакции
4.118
Државиште, нема заебанција со Панче.

Топ 3 партии кои придонеле за јакнење на шиптаpлукот во Македонија

1. дпне
.
.
10. сдш
.
.
.
50. дуи-учк

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Кое е официјално знаме на државава??

Иди у Америка запали туѓо знаме никому ништо, али запали америчко....
Полицаец на Америка може да запали туѓо знаме?
Патем и албанското е официјално знаме во државава и тој како полицаец треба да го почитува.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.870
Поени од реакции
8.434
Како тоа албанското знаме е официјално знаме на државава? Од кога знамето на малцинство е официјално знаме на држава? Ти знаеш што значи официјално знаме на држава?

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.114
Поени од реакции
7.078
Патем и албанското е официјално знаме во државава и тој како полицаец треба да го почитува.
Глупсоне, знаеш што е официјално знаме на држава?? Како може да е поише од едно?

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Пуно, ја немам проблеми со знамиња. Не сум дволичен исто. Испадни бе еднаш муж. Признај. Личи ли да ставаш знамиња без македонските иако така укажува законот?

Второ, тој полицаецот,кај го запалил знамето бе? Ти не сфаќаш дека вашите желби и знамиња и чуда се почитуваат у континуитет, туку работата е обратна, не се почитуваат националните обележја на Македонија. Зашто имаш двојни аршиини и си хипокрит? Зошто увек збориш од позиција на угнетен а вакви права никој народ нигде не ужива.

Испадни муж, има кнедли за голтање, голем дел од македонците ги голтаат, ова на све личеше освен на прослава.

Ова беше пар екселанс демонстрација на сила и курч. Признај еднаш. Доста е више со филмојте подредена состојба и сл.Тоа што се покажа беше све освен народ кој е подреден во државава.

Џандарот имал реакција на нечија акција. Која беше вашата акција-реакција за тоа што се деси? Што поточно ме интересира стварно ко припадник на албанскиот народ. Кажи ми.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Како тоа албанското знаме е официјално знаме на државава? Од кога знамето на малцинство е официјално знаме на држава? Ти знаеш што значи официјално знаме на држава?
Добро де не мислев официјално, мислев се дозволува да се употребува официјално и законски.
И он како службено лице и да мора, не е негова работа тоа ама и да мора да ја отстрани не треба да ја фрли на земја како што постапи.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Добро де не мислев официјално, мислев се дозволува да се употребува официјално и законски.
И он како службено лице и да мора, не е негова работа тоа ама и да мора да ја отстрани не треба да ја фрли на земја како што постапи.
Тебе појќе те боли што го фрлил на начинот на кој што го фрлил, а не за палењето и шлајвкете врз македонското знаме.

Одговори ми на претходното ако може

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Пуно, ја немам проблеми со знамиња. Не сум дволичен исто. Испадни бе еднаш муж. Признај. Личи ли да ставаш знамиња без македонските иако така укажува законот?

Второ, тој полицаецот,кај го запалил знамето бе? Ти не сфаќаш дека вашите желби и знамиња и чуда се почитуваат у континуитет, туку работата е обратна, не се почитуваат националните обележја на Македонија. Зашто имаш двојни аршиини и си хипокрит? Зошто увек збориш од позиција на угнетен а вакви права никој народ нигде не ужива.

Испадни муж, има кнедли за голтање, голем дел од македонците ги голтаат, ова на све личеше освен на прослава.

Ова беше пар екселанс демонстрација на сила и курч. Признај еднаш. Доста е више со филмојте подредена состојба и сл.Тоа што се покажа беше све освен народ кој е подреден во државава.

Џандарот имал реакција на нечија акција. Која беше вашата акција-реакција за тоа што се деси? Што поточно ме интересира стварно ко припадник на албанскиот народ. Кажи ми.
Не викав дека полицаецот го запалил знамето.
Не беше негова работа да се качи на комбе и да го извади и да го фрли на земја

Што е потрагично стана херој тука и насекаде во државава. Сепак е службено лице во години, не е детиште.

Имаш моја реакција за дивеењето, имаш и колку сакаш реакции и од други по фејс статуси јавно.

Kajgana Shop

На врв Bottom